SPORT 30 mai 2021

Sepsi OSK se califică în Conference League!

de Observatorul de Covasna | 2156 vizualizări

După ce a ocupat poziția a patra în Liga 1, Sepsi OSK a bifat încă o premieră în acest sezon, calificarea într-o competiție europeană, Conference League, după ce a învins în partida de baraj pe Viitorul Constanța cu rezultatul de 1-0.

Mult mai prezentă în joc în prima repriză, Sepsi OSK și-a creat bune ocazii prin Dimitrov, Dumiter și Aganovic. În cele din urmă a venit și golul, cu patru minute înainte de pauză. După un balon trimis în careul Viitorului, Pedroso a încercat să degajeze dar din Aganovic balonul a ricoșat în poarta lui Cojocaru.

Partea secundă a început cu două mari ocazii ale oaspeților, ambele după cornere, Artean șutând în bara transversală, apoi Dobrosavlevici a reluat peste poarta lui Niczuly. În momentele care au urmat Sepsi OSK a părut mai interesată în a apăra rezultatul astfel că Viitorul a avut inițiativa fără însă a-și crea ocazii de poartă. În schimb, în minutul 80 Safranko a șutat puternic dar Cojocaru a respins. În replică, Niczuly s-a opus la șutul lui Ely Fernandes. Finalul a fost extrem de tensionat dar soarta partidei nu a mai putut fi schimbată.

Cu acest succes Sepsi OSK s-a calificat în Conference League, aceasta urmând să fie prima prezență a echipei noastre în competițiile continentale.

Sepsi OSK - Viitorul Constanța 1-0 (1-0)

Arbitru: Radu Petrescu. Asistenți: Radu Adrian Ghinguleac, Marius Badea

A marcat: Aganovic (41’)

Cartonașe galbene: Achahbar (62’), Vașvari (90’+2), Niczuly (90+3) - Artean (79’)

Sepsi OSK: Niczuly - Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Ștefănescu – Păun (Fofana 68’), Vașvari – Golofca (Fülöp L. 68’), Dumiter (Achahbar 53’), Aganovic (Eder Gonzalez 87’) - Safranko. Antrenor: Leo Grozavu

Viitorul: Cojocaru – Dussaut (Haită 81’), Mladen, Dobrosavlevici, Pedroso – Casap (Grameni 46’), Artean, Matiș (Jo Santos 46’) - Chițu, Ely Fernandes, Grădinaru (Tsoumou 56’). Antrenor: Cătălin Anghel

Marius Raczek

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.