SPORT 5 noiembrie 2022

Sepsi OSK s-a dezlănțuit!

de Marius Raczek | 940 vizualizări

După o serie parcă interminabilă de înfrângeri, Sepsi OSK s-a dezlănțuit la Pitești, acolo unde, în etapa a 17-a din Superliga, a trecut de FC Argeș cu un rezultat categoric, 5-0.

Încă din debutul partidei am consemnat o primă ocazie pentru covăsneni, dar din centrarea lui Matei, respinsă de Straton, Safranko a fost blocat de apărarea gazdelor. Deschiderea scorului a fost amânată până în minutul 28, faultul comis de Latovlevici asupra lui Păun, în careu, fiind sancționat cu un penalty transformat de Matei. Același Matei, și tot din penalty, a majorat scorul, de această dată după o infracțiune a lui Dobrosavlevici asupra lui Ștefănescu. La pauză s-a intrat cu rezultatul de 2-0 pentru Sepsi OSK, chiar dacă Rondon a mai avut o ocazie, dar șutul său nu a nimerit cadrul porții lui Straton.

După reluare, tot Sepsi OSK a avut prima ocazie, dar Straton a reușit să respingă lovitura de cap expediată de Păun după o centrare a lui Ștefănescu. Peste câteva minute, însă, diferența de scor a fost majorată, balonul circulând pe traseul Matei-Safranko-Rondon. În minutul 68, tabela de marcaj indica deja 4-0, centrarea lui Ștefănescu fiind reluată din câțiva metri de Safranko. Scorul final a fost stabilit de Tudorie, acesta profitând de o pasă de efect a lui Păun care l-a lăsat singur cu Straton.

Sepsi OSK a obținut trei puncte importante la Pitești, și mai ales o victorie de moral care i-ar putea descătușa pe elevii lui Cristiano Bergodi în etapele următoare. În runda cu numărul 18, Sepsi OSK va evolua acasă, la Sfântu Gheorghe, în compania echipei Petrolul Ploiești.

Superliga, Etapa 17

FC Argeș - Sepsi OSK 0-5 (0-2)

Arbitru: Kovacs Istvan. Asistenți: Mihai Artene, Mihai Marica

Au marcat: Matei (28’,37’ - ambele din penalty), Rondon (52’), Safranko (68’), Tudorie (89’)

FC Argeș: Straton – Tofan, Dobrosavlevici, Cestor, Latovlevici (Crețu 31’) – Șerban (Meza Colli 46’), Raynov (Bertrand 46’), Alceus – Ișfan, Garita (Celestine 64’), Calcan (Pîrvu 55’). Antrenor: Marius Croitoru

Sepsi OSK: Niczuly – Ninaj, Bălașa (Ciobotariu 46’), Tamas, Dumitrescu – Rodriguez (Junior 78’), Păun, Matei – Rondon (Tudorie 70’), Safranko (Varga 70’), Ștefănescu (Bărbuț 78’). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.