SPORT 1 decembrie 2021

Sepsi OSK s-a calificat în semifinalele Cupei României!

de Covasna Media | 1262 vizualizări

Partida din sferturile de finală ale Cupei României dintre Sepsi SOK și Chindia Târgoviște s-a disputat pe Stadionul Ilie Oană din Ploiești, iar echipa antrenată de Cristiano Bergodi s-a impus cu rezultatul de 2-1, obținând astfel calificarea în penultimul act al competiției.

Prima ocazie a aparținut echipei noastre, centrarea lui Golofca fiind scoasă cu dificultate de pe linia porții de Iacob. Imediat a urmat șansa lui Luckassen de a deschide scorul de la cinci metri de poarta lui Moldovan. Tot Sepsi OSK s-a dovedit mai periculoasă și Moldovan a scos cu greu balonul expediat de Aganovic din afara careului mare. În aceste condiții golul covăsnenilor a venit firesc, a fost de fapt un autogol a lui Căpușă, care a încercat să respingă centrarea lui Aganovic, dar a trimis în propria poartă. După șase minute ecartul a fost majorat, Bărbuț a profitat de pasa greșită a lui Matiș și l-a învins pe Moldovan.

După pauză Chindia a încercat să revină în joc, șutul lui Jipa, însă, a trecut peste poarta lui Niczuly. Tot trupa lui Emil Săndoi a rămas mai ofensivă de-a lungul părții secunde, dar insistența acesteia s-a concretizat doar într-o singură reușită care i-a aparținut lui Popa. 

Prin victoria cu rezultatul de 2-1, Sepsi OSK s-a calificat în semifinalele Cupei României, fază a competiției în care s-a mai aflat în 2020, când prin eliminarea celor de la Politehnica Iași a ajuns în finală.

Cupa României, Sferturi

Stadion Ilie Oană (Ploiești)

Chindia Târgoviște - Sepsi OSK 1-2 (0-2)

Arbitru: Sebastian Colțescu, Asistenți: Daniel Mitruți, Florin Neacșu

Au marcat: D.Popa (72’) – Căpușă (35’-autogol), Bărbuț (41’)

Chindia Târgoviște: Moldovan – Roumpoulakou, Căpușă, Iacob, Corbu – Kocic (Celea 62’), Matiș (Jipa 46’), Suciu (Dulca 46’), Neguț – Stoian (Popadiuc 62’), Popa. Antrenor: Emil Săndoi 

Sepsi OSK: Niczuly – Ispas, Mitrea, Ninaj, Dimitrov – Aganovic (Achahbar 81’), Bărbuț (Askovszki 61’), Gonzales, Fofana – Golofca (Ștefănescu 81’), Luckassen. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Marius Raczek 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.