SPORT 13 iulie 2020

Sepsi OSK revine pe Municipalul din Sf. Gheorghe pentru meciul cu Chindia

de Covasna Media | 1064 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 18:00, pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, Sepsi OSK o va întâlni pe Chindia Târgoviște, într-o partidă care contează pentru etapa a 9-a din Play-Out-ul Ligii 1.

După victoria de la Iași și calificarea istorică în finala Cupei României, Sepsi OSK revine acasă, unde o va întâlni pe ultima clasată, în acest moment, în Play-Out. Este vorba despre Chindia Târgoviște. Trupa lui Leo Grozavu, trebuie să spunem, dacă ne referim strict la meciurile de campionat, continuă lupta pentru evitarea retrogradării. Meciul cu Chindia Târgoviște și punctele puse în joc acum, poate mai mult ca niciodată, sunt extrem de importante.

Preluată de Emil Săndoi după plecarea lui Viorel Moldovan, Chindia Târgoviște a pierdut ultimele patru partide disputate în campionat. Echipa noastră a pierdut de asemenea șase puncte, la Clinceni și Iași, iar jocul rezultatelor ar putea să o coboare pe Sepsi OSK până pe poziția a 6-a. Desigur în fața unui adversar care vizează același obiectiv, se anunță o partidă dificilă, dar care având în vedere valoarea lotului, poate fi depășit cu un joc lucid.

În acest sezon, Sepsi OSK și Chindia Târgoviște s-au întâlnit de trei ori, o dată s-a impus Sepsi OSK, de două ori s-a consemnat remiza. Victoria echipei noastre a venit în sezonul regulat, 3-1 la Sfântu Gheorghe, prin golurile marcate de Vașvari, Fl.Ștefan și Flores. În turul Play-Out-ului, la Târgoviște, scorul a fost 1-1, reușita alb-roșilor fiind trecută în dreptul lui Fülöp István.

Clasamentul din Play-Out, în acest moment arată astfel: 1. Viitorul Constanța 38p, 2. FC Voluntari 28p, 3. FC Hermannstadt 27p, 4. Academica Clinceni 26p, 5. Sepsi OSK 24p, 6. Poli Iași 21p, 7. Dinamo București 20p, 8. Chindia Târgoviște 17p.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.