SPORT 4 septembrie 2023

Sepsi OSK revine în Superliga într-o partidă cu UTA Arad

de Marius Raczek | 953 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 21:30, în epilogul etapei a 8-a din Superliga, Sepsi OSK primește vizita echipei UTA Arad.

Cum parcursul în Conference League s-a încheiat pentru Sepsi OSK, de acum trupa lui Liviu Ciobotariu se va concentra pe Superliga și Cupa României. O primă partidă va avea loc astăzi, iar pentru Sepsi OSK cel mai important aspect va fi acela de a depăși oboseala acumulată în cele 120 de minute jucate în Norvegia. Dintr-o altă perspectivă, alb-roșii sunt, deocamdată, singura echipă neînvinsă în campionat, poziția din clasament nu reflectă însă situația exactă, Sepsi OSK având două partide restante, cu CFR Cluj și Poli Iași.

Aflată pe poziția a 13-a, UTA Arad are de asemenea o partidă restantă, cu Farul Constanța, în cele șase partide disputate reușind să adune șapte puncte. Totuși, arădenii sunt o echipă redutabilă, mai ales mental, căci după un eșec cu 3-0 la Universitatea Craiova, au produs prima înfrângere liderului la zi, FCSB, un 2-1 etapa trecută, la Arad.

Sepsi OSK și UTA Arad s-au aflat față în față pentru prima dată în liga secundă, în 2016. În primul eșalon valoric s-au întâlnit de șapte ori, de trei ori impunându-se Sepsi OSK, de două ori UTA Arad, alte două întâlniri terminându-se la egalitate, de fiecare dată 0-0. Ultima întâlnire directă a avut loc sezonul trecut la Arad, atunci când Sepsi OSK a obținut o victorie categorică, 4-1, prin golurile marcate de Matei (din penalty), Ștefănescu, Tudorie și Păun.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.