SPORT 4 august 2018

Sepsi OSK, remiză la Giurgiu

de Covasna Media | 784 vizualizări

Punct mare obținut de Sepsi OSK la Giurgiu

Sepsi OSK Sf. Gheorghe a obținut un punct prețios, în deplasare, pe terenul celor de la Astra Giurgiu, în etapa a treia a Ligii I la fotbal.

Formația noastră a fost condusă încă din minutul 3, când Laurențiu Buș a speculat o greșeală de plasament a defensivei noastre, înscriind, practic, la prima acțiune derulată la poarta lui Niczuly. 

Gazdele au început bine, au dominat teritorial și tactic, dar pe parcurs elevii lui Eugen Neagoe au echilibrat partida și chiar au preluat comanda ostilităților. Pe acest fond, în minutul 62, Mensah a sprintat singur pe partea dreaptă, a centrat în careu de unde, din poziție centrală, de la 6-7 metri, Marko Simonovski a marcat pentru egalare.

Ambele formații au încercat, până la final, să înscrie din nou, însă rezultatul de pe tabela de marcaj a rămas nemodificat, astfel că Sepsi OSK Sf. Gheorghe a obținut un punct mare la adevăr.

După trei runde, echipa noastră a acumulat deja patru puncte.

Echipa utilizată la Giurgiu de Eugen Neagoe a fost următoarea: Niczuly - Gabriel Moura, Viera, Jovanovski, Sato - Vașvari, Velev - Hamed, I. Fülöp, Nouvier - Tandia. Au mai intrat, pe parcurs, Simonovski și Mensah, cei care au cooperat la golul înscris de echipa covăsneană, la singurul șut expediat pe spațiul porții.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.