SPORT 9 noiembrie 2018

(Update) Sepsi OSK, remiză la Craiova

de Covasna Media | 881 vizualizări

Formaţia CS Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, vineri, pe teren propriu, în compania echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, contând pentru etapa a XV-a a Ligii I. Craiovenii au ratat un penalti în prima repriză şi au jucat în 10 din minutul 58, după eliminarea lui Mitriţă.

Pentru CS Universitatea Craiova a marcat Bărbuţ, în minutul 84, iar pentru Sepsi OSK a înscris Karnitski, în minutul 36.

În minutul 28, Fedele a ratat o lovitură de la 11 metri, acordată după un fault asupra lui Mateiu.

Craiovenii au terminat meciul în 9, după eliminarea lui Martic din cauza cumului de cartonaşe.

CS Universitatea Craiova: Pigliacelli - Martic, Donkor, Kelic, Briceag (Burlacu '75) - Mateiu, Fedele (Meza '46) - Bărbuţ, Cicâldău, Mitriţă - Nuno Rocha (Baicu '46). Antrenor: Devis Mangia

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe: Fejer - Gabriel Moura, Adrian Rus, Jovanovic, Dato - Velev, Karnitski - Drăghici (Simonovski '87), Vaşvari (Nouvier '66), Florin Ştefan (Hamed '76)- Brahima Tandia. Antrenor: Eugen Neagoe

Cartonaşe galbene: Bărbuţ '34, Martic '47, '90+4, Mitriţă '53, '58, Donkor '88 / Moura '29, Jovanovic '90+1

Cartonaş roşu: Mitriţă '58, Martic '90+4

Meciul a fost arbitrat de Radu Petrescu, ajutat de asistenţii Vladimir Urzică şi Mircea Mihail Grigoriu.

Arbitru de rezervă a fost Eduard Ioniţă, iar observatori Liviu Ciubotariu şi Viorel Ilinca.

(News.ro)

Momentele-cheie ale meciului

Eugen Neagoe a operat câteva modificări ale formulei de start. Portar a fost titularizat Fejer, după greșeala comisă la meciul cu Hermannstadt de Niczuly. În plus, veteranul Hadnagy a revenit și el în echipă, poate și după demersul nostru, fiind pe banca de rezerve.

Lovitura de pedeapsă acordată în minutul 28, pentru olteni, a însemnat un moment critic. Mateiu a căzut efectiv lângă Jovanovic, iar arbitrul bucureștean Radu Petrescu a indicat ferm punctul cu var. Elvețianul Fedele a șutat însă Fejer a plonjat pe direcția balonului și a respins în corner. De Moura nu s-a putut abține și i-a șoptit ceva arbitrului, care l-a avertizat. Acest galben îl transformă pe brazilian în spectator pentru meciul viitor, el fiind suspendat.

Golul echipei covăsnene a venit cumva contrar cursului jocului. În minutul 36, Florin Ștefan a centrat de pe stânga, mingea a trecut paralel cu linia careului mic și a ajuns în cealaltă bandă, de unde Karnitsky a șutat cu latul, dar suficient de puternic, pe colțul liber, deschizând scorul.

Eliminarea lui Mitriță a venit după două simulări în careu, ambele faze fiind similare cu cea din care s-a acordat lovitură de pedeapsă pentru Universitatea Craiova. Sepsi OSK a avut posibilitatea să facă 2-0 în câteva situații. Florin Ștefan a scăpat singur spre poartă dar a fost deposedat de Martic, cel care greșise inițial. Apoi Rus a avut apariții periculoase la faze fixe, ratând și el un gol pentru Sepsi.

În prelungiri, ai noștri au avut o fază de contraatac de patru contra doi. Velev l-a driblat pe portarul Pigliacelli, însă Mateiu s-a repliat și a salvat. A urmat contra oltenilor, la care Bărbuț a pătruns nestingherit pe dreapta, a centrat înapoi pentru Burlacu, iar acesta a șutat în plasă. Sepsi OSK a înscris un gol valabil în prelungiri, prin Rus, însă arbitrii au anulat golul fără un motiv plauzibil.

Sepsi OSK Sf. Gheorghe a păcătuit printr-o atitudine mult prea fricoasă, deplasarea de la Craiova fiind una de trei puncte. Așa, elevii lui Eugen Neagoe se întorc acasă cu un singur punct. Sepsi OSK are 20 de puncte și se află, în continuare, pe locul al șaptelea în clasament.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.