SPORT 28 aprilie 2020

Sepsi OSK: reducerea contractelor jucătorilor cu 50% pentru trei luni

de Covasna Media | 1448 vizualizări

Conducătorii clubului Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, locul 2 în play-out-ul Ligii 1 după două etape disputate înainte de suspendarea campionatului, au decis reducerea contractelor jucătorilor cu 50 la sută pe o perioadă de trei luni, a anunțat prosport.ro.

Conform sursei citate, managerul grupării covăsnene, Cornel Șfaițer, a spus că toți fotbaliștii au înțeles decizia și au acceptat această diminuare.

Cornel Șfaițer a precizat că, în momentul de față, Sepsi OSK nu are probleme financiare, toate plățile sunt la zi și că decizia de a diminua contractele a fost mai mult o măsură de precauție. Sepsi are în acest an un buget de 7 milioane de euro.

„S-au plătit integral salariile pe martie și s-a negociat o reducere a contractelor pentru următoarele trei luni. Am găsit înțelegere la jucători și s-au diminuat contractele cu 50 la sută pentru trei luni de zile. Contractele sunt la zi, primele sunt la zi, chiriile la zi, obligațiile la stat sunt la zi. Deocamdată nu sunt probleme financiare, dar a trebuit să ne luăm niște măsuri de precauție. E clar că în aceste trei luni scad și veniturile și nu vrem să ne dezechilibrăm financiar”, a spus, pentru ProSport, Cornel Șfaițer.

De asemenea, a mai precizat și că lucrările la noul stadion din Sfântu Gheorghe continuă, arena urmând a fi inaugurată în primăvara anului viitor.

„La stadion se lucrează în continuare. Chiar s-a lucrat într-un ritm foarte bun până acum. Până la sfârșitul anului, probabil se va finaliza urmând să se lucreze la gazon în primăvara anului viitor”, a mai spus Cornel Sfaițer.

Sepsi OSK nu s-a calificat în sferturile eCupei României, echipa noastră fiind învinsă de FCSB, a anunțat clubul pe pagina de social media. Primul meci, disputat între Niczuly Roland și Valentin Crețu, s-a terminat la egalitate (3-3), însă în al doilea meci Ioan Andrei Dumiter a pierdut în fața lui Darius Olaru, scor 1-2.

Sursa - Prosport și Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.