SPORT 15 decembrie 2021

Sepsi OSK rămâne neînvinsă în retur

de Covasna Media | 1177 vizualizări

În etapa cu numărul 20 din Liga 1, Sepsi OSK a terminat la egalitate, rezultat 1-1, în deplasare la FC Argeș, păstrându-și astfel invincibilitatea în returul sezonului regulat.

Partida a început practic de la scorul de 1-0 pentru gazde. Șerban s-a descurcat bine printre apărătorii echipei noastre și a șutat la colțul lung, atunci când trecuseră doar două minute de la primul fluier al arbitrului. Au urmat alte două ocazii pentru FC Argeș, prin Colli și Șerban, replica covăsnenilor consemnându-se în minutul 15, șutul lui Askovski nimerind bara transversală. Până la pauză singura oportunitate de a marca a avut-o tot Sepsi OSK, însă reluarea cu capul a lui Chunchukov a ocolit poarta lui Greab.

În partea secundă FC Argeș a intrat pe teren decisă să-și apere fragilul avantaj, mizând mai mult pe contraatacuri, în timp ce Sepsi OSK a fost mai prezentă la construcție. Astfel în minutul 50, după o lovitură de colț, Mitrea a reluat periculos cu capul, dar Greab a respins în bara transversală. A urmat rândul piteștenilor să amenințe poarta lui Niczuly, dar defensiva echipei noastre s-a descurcat cu succes. Minutul 77 a decis soarta partidei, atunci când Damașcan, abia intrat în joc, a marcat golul egalizator la prima atingere de balon. Pe final a mai fost o lovitură liberă, periculos executată de Ștefănescu, dar Greab, atent, a respins în corner.

Cu acest rezultat de egalitate Sepsi OSK rămâne pe poziția a 10-a în clasament, în următoarea etapă urmând să primească, la Sfântu Gheorghe, vizita celor de la FCSB.

Liga 1, Etapa 20

FC Argeș - Sepsi OSK 1-1 (1-0)

Arbitru: Radu Petrescu, Asistenți: Daniel Mitruți, Florian Vișan

Au marcat: Șerban (2’) – Damașcan (77’)

Cartonașe galbene: Turda (42’), Șerban (48’) – Dumitrescu (53’), Păun (80’)

FC Argeș: Greab – Diogo Viana, Turda, Joao Miguel, Latovlevici – Meza Colli, Raynov – Dumitru (Ișfan 74’), Șerban (Fatai 85’), Dumitrașcu (Tofan 78’) – Arias (Said 78’). Antrenor: Andrei Prepeliță

Sepsi OSK: Niczuly – Aganovic, Ninaj, Mitrea, Dumitrescu – Achahbar (Ștefănescu 46’), Fofana (Eder Gonzalez 71’), Păun, Golofca (Damașcan 76’) – Askovski (Bărbuț 71’), Chunchukov (Luckassen 73’). Antrenor: Cristiano Bergodi

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.