SPORT 13 august 2021

Sepsi OSK primește vizita celor de la FC Argeș în etapa a 5-a din Liga 1

de Covasna Media | 961 vizualizări

Duminică, 15 august, cu începere de la ora 18:30, Sepsi OSK va disputa partida din cadrul etapei a 5-a contând pentru Liga 1, în care o va avea ca adversară pe FC Argeș.

Cu doar patru puncte acumulate, din tot atâtea etape disputate, Sepsi OSK așteptă partida cu FC Argeș de pe poziția a 10-a din clasamentul Ligii 1, piteștenii nefiind nici ei într-o situație prea bună, un singur punct trecut în dreptul lor în linia de clasament, dar cu o remiză obținută chiar în deplasare.

Sepsi OSK a suferit două înfrângeri consecutive, 1-2 pe propriul teren cu CS Mioveni și 1-0 în deplasarea de la Farul Constanța, o partidă care a creat tensiuni, provocate de scandările xenofobe ale galeriei gazdelor, și din care echipa noastră s-a ales cu sancțiunea antrenorului principal. Astfel conform deciziei Comisiei de Disciplină a FRF, Leo Grozavu a primit o suspendare de două etape și o penalitate sportivă de 4.500 lei. În aceste condiții, tehnicianul nu va putea sta pe bancă la partida de duminică și nici în etapa viitoare, când Sepsi OSK va juca la FCSB.

Jocul cu FC Argeș se anunță unul dificil. Sepsi OSK are nevoie în primul rând de un succes de moral, desigur și cele trei puncte puse în joc, mai ales că urmează alte trei dispute pe măsură cu FCSB, FC Botoșani și Universitatea Craiova.

Între cele două echipe s-au consemnat două partide, ambele în sezonul trecut, Sepsi OSK impunându-se la Sfântu Gheorghe cu 1-0, pentru ca la Pitești să rezulte o remiză, rezultat 1-1.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.