SPORT 5 august 2020

Sepsi OSK primește vizita celor de la Academica Clinceni

de Covasna Media | 1263 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 17:00, pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, Sepsi OSK o va întâlni pe Academica Clinceni în etapa a 14-a, practic ultima, din Play-Out-ul Ligii 1.

Într-un fotbal tot mai bulversat de situația actuală rezultată din cauza pandemiei de coronavirus, cu o campioană decisă în urma unei partide a cărei modalitate de disputare s-a stabilit cu doar câteva ore înainte de fluierul de start, Sepsi OSK  trebuie să adune puncte pentru a nu fi surprinsă de o eventuală modificare de ultimă oră.

Pentru echipa noastră, acest meci cu Academica Clinceni nu ar trebui să fie ultimul al sezonului, elevii lui Leo Grozavu mai având de disputat restanța cu Dinamo București, partidă care în momentul de față este într-o ceață totală. În aceste condiții partida cu Academica Clinceni poate fi determinantă pentru poziția din clasament la finalul competiției, alb-roșii având 31 de puncte, iar ilfovenii 32, la o distanță de două, respectiv trei lungimi față de Poli Iași, aflată pe loc de baraj pentru supraviețuire.

În sezonul regulat, la Sfântu Gheorghe, Sepsi OSK a învins-o pe Academica Clinceni cu 4-0, goluri marcate de Ștefănescu (dublă), Fülöp I. și Vașvari pentru ca în deplasare echipa noastră să obțină un rezultat de egalitate 1-1, cu reușita lui Karanovic. Academica Clinceni, în schimb, a câștigat în partida tur din Play-Out cu 1-0.

Tot astăzi, echipa secundă, Sepsi OSK 2 va juca în cea de-a doua partidă a barajului de promovare în Liga 3, cu Măgura Cisnădie. Întâlnirea va avea loc la Brașov, pe Stadionul Tineretului, cu începere de la ora 17:30.

Clasament Play-Out: 7. Viitorul - 42p, 8. FC Hermannstadt - 34p, 9. Academica Clinceni - 32p, 10. FC Voluntari - 31p, 11. Sepsi OSK - 31p, 12. Poli Iași - 29p, 13. Dinamo - 24p, 14. Chindia - 20p. 

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.