SPORT 15 ianuarie 2021

Sepsi OSK primește vizita campioanei en-titre

de Covasna Media | 1003 vizualizări

După remiza obținută în Bănie, 0-0 cu CSU Craiova, pentru Sepsi OSK urmează o nouă partidă de foc, duminică cu începere de la ora 19:00, echipa noastră urmând să întâlnescă, la Sfântu Gheorghe, campioana en-titre, CFR Cluj.

Chiar dacă trupa lui Leo Grozavu s-a întărit, între timp, prin transferul mijlocașului Tamas Nandor, originar din județul Covasna, fiind născut la Mereni, dar adus din Ungaria de la Academia Puskas, probleme vor exista. Astfel conform sancțiunilor dictate de Federația Română de Fotbal, Leo Grozavu mai are de ispășit o pedeapsă de suspendare, el urmând a lipsi de pe banca tehnică la partida de duminică, așa cum va absenta și Boubacar Fofana, cel care la Craiova a văzut cartonașul roșu. Pe lângă sancțiunile disciplinare, Sepsi OSK va trebui să bage mâna în buzunar, clubul nostru fiind amendat cu 320 de lei în cazul Leo Grozavu, 740 de lei pentru eliminarea lui Boubacar Fofana și 3000 de lei pentru cele întâmplate la partide cu FCSB.

În acest moment CFR Cluj ocupă poziția a treia în clasament, însă, mai are de disputat partida cu Academica Clinceni. Sepsi OSK se află pe poziția a patra, deocamdată, la un ecart liniștitor de menținere în zona de Play-Off. Desigur fiecare punct va conta mai ales că atât Viitorul Constanța, cât și Dinamo București, care s-a impus pe terenul celor de la FC Hermannstadt, vin puternic din urmă.

Palmaresul întâlnirilor directe dintre Sepsi OSK și CFR Cluj însumează nouă partide, dintre care șapte au fost câștigate de clujeni, iar două dispute s-au terminat la egalitate. Doar trei goluri a marcat Sepsi OSK celor de la CFR Cluj în aceste partide, ultima întâlnire dintre cele două echipe consemnându-se în turul actualei ediții, când la Cluj a fost o remiză albă, 0-0.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.