SPORT 13 iulie 2022

Sepsi OSK prezintă trofeul Supercupa României la Arena din Sfântu Gheorghe

de Agerpres | 1203 vizualizări

Echipa de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, câştigătoarea Supercupei României, va prezenta miercuri seară trofeul la Arena Sepsi din municipiul Sfântu Gheorghe.

Conducerea clubului, care a făcut anunţul pe Facebook, a invitat fanii să participe în număr cât mai mare la acest eveniment.

„Sepsi OSK prezintă trofeul Supercupa României la Arena Sepsi OSK! Evenimentul va avea loc miercuri, 13 iulie, începând cu ora 18:30 la Bistro Arena Sepsi OSK. Să sărbătorim împreună!”, se arată în postarea făcută pe reţeaua de socializare.

Sepsi OSK a câştigat pentru prima oară în istoria sa Supercupa României, după ce a învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 2-1 (1-1), sâmbătă seara, pe Arena Francisc Neuman din Arad.

Înfiinţată în 2011, Sepsi a reuşit să câştige al doilea său trofeu în acest an după Cupa României, însă antrenorul formaţiei covăsnene, italianul Cristiano Bergodi, se află la cea de-a doua Supercupă a României din carieră, după succesul cu Rapid din 2007.

În luna mai, Sepsi OSK a câştigat Cupa României, după ce a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 2-1 (2-0), în finala desfăşurată pe Stadionul Rapid-Giuleşti din Capitală.

Ulterior, echipa a prezentat Cupa României în Piaţa Centrală din municipiul Sfântu Gheorghe, la eveniment participând câteva sute de suporteri.

Fotbaliştii au fost aduşi în Piaţa Centrală cu trenul turistic după o plimbare prin centrul oraşului, iar festivitatea de prezentare a trofeului a fost urmată de un concert al trupei Transylvanium din Odorheiu Secuiesc şi de un joc de artificii.

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.