SPORT 13 iunie 2024

Sepsi OSK pregătește sezonul 2024-2025

de Marius Raczek | 770 vizualizări

Sepsi OSK, ocupanta locului cinci sezonul trecut în Superliga, a început deja pregătirile pentru ediția 2024-2025 care va începe în weekendul 13-14 iulie 2024.

Lotul echipei Sepsi OSK s-a reunit de luni, în prima zi sportivii trebuind să treacă de vizita medicală. Marți au avut loc primele antrenamente sub conducerea antrenorului Bernd Storck. Alb-roșii au anunțat încă de la finalul sezonului trecut trei noi achiziții, Marius Coman, câștigător al Cupei României cu Corvinul Hunedoara, Mihajlo Neskovic și Stefan Hajdin, un mijlocaș ofensiv, respectiv un fundaș stânga. Nicolae Păun este deocamdată într-o perioadă de refacere, Isnik Alimi este convocat în echipa națională a Macedoniei de Nord, iar Kecskés Ákos se pare că va putea participa în stagiul de pregătire dinaintea sezonului.

Pe lângă cei amintiți, Sepsi OSK a transferat un portar, este vorba despre Gyenge Szilárd de la FK Csikszereda Miercurea Ciuc. Gyenge Szilárd a fost unul dintre componenții de bază, în ultimele sezoane, pentru gruparea harghiteană în Liga 2, cu un total de 91 de meciuri jucate în liga secundă. Ajuns la vârsta de 23 de ani, Gyenge Szilárd face un pas important, așteptând acum debutul în Superliga.

În următoarea perioadă Sepsi OSK va disputa și trei partide amicale: pe 20 iunie, la Sfântu Gheorghe, cu nou-promovata Unirea Slobozia, apoi, în cantonamentul din Austria, pe 27 iunie, cu Ferencvéros, campioana Ungariei, respectiv pe 3 iulie cu Austria Viena.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.