SPORT 4 ianuarie 2019

Sepsi OSK pleacă în Turcia în cantonament

de Iulia Drăghici - Taraș | 791 vizualizări

Echipa va disputa și cinci meciuri amicale cu echipe din Turcia, Kazahstan, Ucraina, Ungaria și Bulgaria

Jucătorii Sepsi OSK se vor reuni duminică la Sfântu Gheorghe pentru reluarea antrenamentelor. După vizita medicală, în 10 ianuarie fotbaliștii vor lua drumul Turciei, în cantonamentul unde vor susține cinci meciuri amicale. 

Potrivit directorului sportiv Bokor János, componența lotului nu va suferi multe modificări, în acest moment singura certitudine fiind că Prosser Dániel se va întoarce la Academia Puskás, de unde a fost împrumutat clubului Sepsi OSK.

De asemenea, cel mai probabil Veress Zsombor și Gabriel Dodoi vor pleca în perioada următoare de la Sepsi OSK, primul urmând să joace la echipa KSE Târgu Secuiesc. Dodoi a evoluat la Sepsi OSK sub formă de împrumut, de la CFR.

„Suntem în discuţii cu câţiva jucători pe care îi dorim în lotul nostru, însă deocamdată nu putem să dăm nume până nu vom finaliza tratativele” – a spus Bokor János.

Jucătorii vor efectua luni și marți vizita medicală, după care Sepsi OSK va pleca pe 10 ianuarie într-un cantonament de 15 zile, în Belek (Turcia). Echipa noastră va disputa și cinci meciuri amicale cu echipe din Turcia, Kazahstan, Ucraina, Ungaria și Bulgaria.

Programul meciurilor :

13 ianuarie: Sepsi OSK – Sivasspor

16 ianuarie: Sepsi OSK – FC Aktobe

20 ianuarie: Sepsi OSK – FC Mariupol

22 ianuarie: Sepsi OSK – Szombathelyi Haladás

24 ianuarie: Sepsi OSK – FC Dunav Ruse. 

Sursa: Facebook/Sepsi OSK. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.