SPORT 22 aprilie 2021

Sepsi OSK pierde dintr-un penalty partida cu CFR Cluj

de Observatorul de Covasna | 1005 vizualizări

Nici de această dată echipa noastră nu a reușit să-și treacă în palmares prima victorie în partidele cu CFR Cluj, în etapa a 2-a din Play-Off-ul Ligii 1. Sepsi OSK a cedat pe propriul teren în fața campionei en-titre cu rezultatul de 0-1, gol marcat dintr-un penalty.

Pe fondul unui joc în care posesia a aparținut mai mult covăsnenilor, prima ocazie a venit la poarta lui Arlauskis din lovitura de cap trimisă de Safranko. Prima repriză se îndrepta către un 0-0, însă avea să vină minutul 45, când Dimitrov a controlat cu mâna balonul în suprafața de pedeapsă, iar centralul a acordat penalty oaspeților. Deac a transformat și astfel după primele 45 de minute CFR Cluj conducea cu 0-1.

În partea secundă elevii lui Leo Grozavu au încercat să revină, dar singurele ocazii le-au avut Ștefănescu și Ninaj. Pe final, atât Costache, cât și Sigurjonsson puteau da lovitura de grație, șutul primului nu a nimerit cadrul porții, iar în a doua situație s-a opus Niczuly.

Astfel, Sepsi OSK rămâne fără victorie în faza de Play-Off , etapa următoare pentru alb-roșii fiind programată o nouă partidă dificilă, în deplasare, cu FCSB.

Sepsi OSK-CFR Cluj 0-1(0-1)

Arbitru: István Kovács, Asistenți: Radu Ghinguleac, Ovidiu Artene

A marcat: Deac (45’-penalty)

Cartonașe galbene: N.Păun (43’), Ștefănescu (53’), Mitrea (90’+3)-Ben Youssef (24’), Hoban (54’), Sigurjonsson (89’)

Sepsi OSK: Niczuly-Dimitrov, Ninaj, B.Mitrea, Ștefănescu-Păun (Eder Gonzalez 46’), Vașvari, F.Ștefan (Aganovic 66’)-Fülöp L. (Achahbar 46’), Safranko (Rapp 73’), Nouvier. Antrenor: Leo Grozavu

CFR Cluj: Arlauskis (Bălgrădean 46’)-Manea, Ben Youssef, Burcă, Camora-Joca (Chipciu 6’), Hoban, A.Păun (Sigurjonsson’)-Deac (Soares 80’), Debeljuh (Rondon 66’), Costache. Antrenor: Edi Iordănescu.

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK. 

Marius Raczek 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.