SPORT 10 aprilie 2023

Sepsi OSK obține prima victorie din Play-Off!

de Marius Raczek | 630 vizualizări

În etapa a 3-a din Play-Off-ul Superligii, Sepsi OSK a reușit să obțină prima victorie din această fază a competiției, după ce a învins cu rezultatul de 2-0 pe Rapid București.

Ambele echipe au început prudent partida, astfel că în prima parte a jocului ocaziile de poartă au fost extrem de rare. A fost nevoie de o eroare uriașă a portarului oaspeților, Moldovan, și, practic la primul șut pe poartă, Sepsi OSK a deschis scorul. Moldovan a degajat greșit, până la Gheorghe, apoi Rodriguez l-a servit pe Tudorie, care a trimis în plasă. Până la pauză, am mai consemnat șutul lui Aganovic, dar Moldovan s-a opus cu siguranță.

După reluare, prima ocazie a aparținut lui Sepsi OSK, prin Matei, pentru ca apoi Rapid să aibă în două rânduri oportunități la poarta covăsnenilor. Mai întâi Niczuly a prins șutul lui Emmer, ceva mai târziu intervenind din fața lui Ioniță. În minutul 75, Gheorghe putea închide partida, șutul său, însă, a trecut puțin pe lângă poartă, așa cum și Ștefănescu a irosit o bună situație, cu o preluare prea lungă în careu. Ștefănescu avea să se revanșeze: din pasa cu călcâiul a lui Rodon a șutat la colțul scurt, un gol care a tranșat practic partida. Pe final au fost ceva emoții: în urma consultării VAR, Rapid a beneficiat de un penalty, pe care însă Săpunaru l-a ratat.

Sepsi OSK, cu un joc pragmatic, a obținut prima victorie din Play-Off și prima victorie din confruntările cu Rapid București, iar în următoarea etapă va evolua în deplasare la CFR Cluj.

Superliga, Play-Off, Etapa a 3-a

Sepsi OSK-Rapid București 2-0 (1-0)

Arbitru: Cătălin Popa. Asistenți: Sebastian Gheorghe, Romică Bîrdeș

Au marcat: Tudorie (26’), Ștefănescu (86’)

Cartonașe galbene: Matei (36’), Rodriguez (69’), Bălașa (90’+3) – Dugandzic (19’), Grigore (51’), Sefer (85’)

Sepsi OSK: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, Bălașa, Dumitrescu – Aganovic (Ștefănescu 68’), N. Păun, J. Rodriguez (Papa 79’), Matei (Rondon 79’) – I. Gheorghe, Tudorie (Safranko 63’). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Rapid: H. Moldovan – Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, Morais – Emmers (Papeau 62’), Albu, Kait (Luckassen 84’) – Pănoiu (Sefer 62’), Dugandzic, Al. Ioniță II (Ongenda 75’). Antrenor: Adrian Mutu.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.