SPORT 15 martie 2021

Sepsi OSK obține o victorie importantă la Botoșani

de Covasna Media | 913 vizualizări
Sursa foto - Facebook @osksepsi
Sursa foto - Facebook @osksepsi

În etapa a 27-a din Liga 1, Sepsi OSK s-a impus cu rezultatul de 2-1 pe terenul echipei FC Botoșani, un succes care asigură într-o bună măsură trupei lui Leo Grozavu prezența în Play-Off.

De-a lungul primei reprize, Sepsi OSK a fost echipa care a avut mai mult timp posesia, însă până aproape de pauză nu s-au consemnat faze importante de poartă. În minutul 41, după o eroare a defensivei gazdelor, Rodriguez l-a faultat în careu pe Safranko. Vașvari a transformat cu siguranță lovitura de la 11m, astfel că Sepsi OSK a intrat la cabine în avantaj, rezultat 0-1.

FC Botoșani a intrat mai bine în partea secundă și Niczuly împreună cu defensiva echipei noastre au reușit să mențină avantajul în ciuda ocaziilor lui Papa și Ongenda. Gazdele au mai amenințat o dată poarta covăsnenilor prin Patache, după care alb-roșii au preluat inițiativa. Mai întâi Golofca a avut șansa de a mări avantajul, pentru ca apoi servit de Safranko, Tamás să finalizeze pentru 0-2.

Pe final Niczuly a respins șutul trimis din lovitură liberă de Ongenda, dar nu s-a mai putut opune în fața lui Camara, cel care a redus ecartul în minutele de prelungire.

Liga 1, Etapa a 27-a

FC Botoșani-Sepsi OSK 1-2(0-1)

Arbitru: Andrei Chivulete, Asistenți: Bogdan Mihai, Andrei Gabriel Constantinescu

Au marcat: Camara (90’+3), respectiv Vașvari(41’), Tamás(71’)

Cartonașe galbene: Chindriș (40’), Tîrcoveanu (60’), Șeroni (65’), Patache (74’), Ongenda (86’) respectiv Vașvari(65’), Niczuly(70’), B. Mitrea(74’).

FC Botoșani: Hankic-Braun, Chindriș, Șeroni, Țigănașu (Holzmann 46’)-Papa(Toutouh 78’), Rodriguez-Tîrcoveanu(Patache 63)’, Ongenda, Al Mawas (Camara 46’)-Croitoru (Roman 14’). Antrenor: Marius Croitoru

Sepsi OSK: Niczuly-Csiszér (Fülöp L. 9’, Kovács 80’), Bouhenna, B.Mitrea, Fl.Ștefan-Dimitrov, Fofana, Vașvari (Ninaj 80’)-Petrila (Tamás 60’), Safranko, Golofca (Ștefănescu 81’). Antrenor: Leo Grozavu.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.