SPORT 10 decembrie 2021

Sepsi OSK o va întâlni pe Farul în etapa a 19-a din Liga 1

de Covasna Media | 982 vizualizări

Duminică, 12 decembrie, cu începere de la ora 17:00, la Sfântu Gheorghe, Sepsi OSK o va întâlni pe Farul Constanța în etapa a 19-a din Liga 1, echipa de la malul mării fiind pe poziția a cincea în clasamentul primului eșalon valoric.

Pentru Sepsi OSK se anunță o partidă deloc ușoară, chiar dacă de la începutul returului alb-roșii încă nu au cunoscut înfrângerea, iar în Cupa României au ajuns în faza semifinalelor. În retur Sepsi OSK a adunat șapte puncte, două victorii, ambele în deplasare, acum elevii lui Cristiano Bergodi țintind un succes și pe propriul teren. Înaintea partidei, covăsnenii ocupă poziția a zecea, la opt puncte de primul loc care duce în Play-Off.

Farul Constanța, echipa lui Gică Hagi, se află momentan pe poziție de Play-Off, și nu a mai fost învinsă de patru etape. În retur constănțenii au obținut două remize și o victorie chiar în etapa anterioară, când au trecut de Rapid București cu scorul de 2-0. Unul din punctele forte ale Farului este defensiva, în 18 partide disputate primind doar zece goluri, a doua cea mai bună apărare din Liga 1.

În acest sezon Sepsi OSK a evoluat de două ori pe terenul Farului. Partida din turul Ligii 1 s-a încheiat cu victoria la limită a constănțenilor, scor 1-0, pentru ca în Cupa României echipa noastră să se impună cu același rezultat.

Marius Raczek 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.