SPORT 1 octombrie 2021

Sepsi OSK o va întâlni, în premieră, pe Rapid București

de Covasna Media | 982 vizualizări

În etapa a 11-a din Liga 1, sâmbătă, 2 octombrie, cu începere de la ora 19:30, Sepsi OSK primește la Sfântu Gheorghe vizita celor de la Rapid București, la prima confruntare directă dintre cele două echipe.

Aflată pe poziția a 12-a, cu doar un singur succes în 10 etape, pentru Sepsi OSK partida de sâmbătă va fi practic un nou început, primul joc de la plecarea antrenorului Leo Grozavu. Misunea lui Ilyés Róbert și Kulcsár László, cuplul de pe banca tehnică a covăsnenilor, nu va fi deloc ușoară, căci Sepsi OSK are nevoie de puncte și mai ales de o victorie după cele cinci rezultate de egalitate consecutive.

Rapid București, surpriza acestui sezon, trece printr-o perioadă mai delicată. După un început în forță, trupa din Giulești a înregistrat o remiză și trei înfrângeri, în ultimele patru etape. Mai mult chiar, deși anterioarele două partide le-a disputat pe propriul teren, Rapid a pierdut atât cu Gaz Metan Mediaș, echipă pe terenul căreia Sepsi OSK a obținut un punct, dar și cu FC Voluntari.

În clasamentul la zi al Ligii 1, Sepsi OSK se află la o distanță de opt puncte față de Rapid București care ocupă poziția a șasea, ultima care asigură prezența în Play-Off.

Marius Raczek 

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.