SPORT 15 august 2021

Sepsi OSK, o nouă înfrângere

de Covasna Media | 931 vizualizări

Sepsi OSK a ajuns la cea de-a treia înfrângere consecutivă în campionat, echipa noastră fiind învinsă, pe propriul teren, de FC Argeș cu rezultatul de 2-0, în etapa a 5-a din Liga 1.

Partida a început echilibrat, cu cele două echipe jucând prudent, acțiunile desfășurându-se cu precădere între cele două careuri de 16 metri. Chunchukov a amenințat prima dată poarta oaspeților, dar în continuare s-a jucat în aceeași notă, fără a se înregistra ocazii de gol. Cu zece minute înainte de pauză, dintr-o fază care nu anunța un pericol iminent, atât Mitrea, cât și Dumitrescu s-au plasat greșit ceea ce i-a permis lui Dumitru să deschidă scorul. Până la pauză tot FC Argeș a mai avut două situații bune: Turda a nimerit bara, iar șutul lui Meza Colli a fost scos de Niczuly.

Și în repriza secundă, tot FC Argeș a fost mai lucidă și a decis soarta partidei în minutul 62, când, după un corner, Turda a reluat cu capul și l-a învins pe Niczuly. În ciuda faptului că alb-roșii au încercat pe final să revină, oaspeții au închis bine culoarele către poarta lui Greb și au obținut, meritat, toate cele trei puncte puse în joc.

Liga 1, Etapa a 5-a

Sepsi OSK-FC Argeș 0-2 (0-1)

Au marcat: Dumitru (36’), Turda (62’)

Cartonașe galbene: Fofana (45’) – De Jonghe (2’), Tofan (45’+3), Meza Colli (56’), Șerban (64’), Honciu (90’+4)

Arbitru: Radu Petrescu. Asistenți: Mircea Grigoriu, Mihai Marica

Sepsi OSK: Niczuly – Ninaj, Hugo Sousa (Dimitrov 46’), Mitrea, Dumitrescu (Ispas 46’) – Eder Gonzalez, Fofana (Achahbar 46’), Vașvari – Golofca (Aganovic 70’), Chunchukov, Ashkovski (Bojic 62)’. Antrenor: Leo Grozavu

FC Argeș: Greab – Tofan (Viana 68’), Turda, Joao Miguel, De Jonghe – Meza Colli, Șerban (Pițian 73’) – Dumitru (Ișfan 82’), Tănase (Lupeta 82’), Dumitrașcu – Said (Honciu 73’). Antrenor: Mihai Iancovschi

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.