SPORT 24 februarie 2024

Sepsi OSK nu-și mai permite pași greșiți

de Marius Raczek | 1216 vizualizări

După înfrângerea de pe propriul teren cu Farul Constanța, Sepsi OSK revine în fața propriilor suporteri, mâine, cu începere de la ora 14:00, într-o partidă cu Universitatea Cluj.

Cu o singură victorie și patru înfrângeri consecutive de la începutul anului, respectiv reluarea partidelor din Superliga, Sepsi OSK a coborât până pe poziția a zecea în clasament. Chiar și în aceste condiții, în momentul de față nimic nu este pierdut, alb-roșii aflându-se la doar patru puncte de FC Hermannstadt, echipă aflată pe ultimul loc care asigură prezența în Play-Off. Dincolo de punctele puse în joc, partida cu Universitatea Cluj, din etapa a 27-a, poate fi și una de moral, în condițiile în care elevii lui Bernd Storck trebuie să depășească această serie negativă care însumează practic 12 puncte pierdute. Din păcate va lipsi Niczuly Roland, accidentat în partida cu Farul Constanța, dar marea problemă rămâne, însă, ineficiența din ofensivă.

Universitatea Cluj rămâne și ea în lupta pentru un loc în Play-Off, trupa lui Neluțu Sabău aflându-se pe locul nouă în clasament, cu un punct mai mult decât Sepsi OSK. Clujenii au pierdut acasă cu UTA Arad, în urmă cu trei etape, dar au luat câte un punct din partidele cu Universitatea Craiova, chiar în Bănie, și FCSB, cu liderul având și un penalty irosit.

Istoria întâlnirilor directe dintre cele două cluburi este scurtă. S-au întâlnit în Superliga de trei ori, în două rânduri impunându-se Sepsi OSK, cu 1-0, respectiv 2-1, sezonul trecut, o dată Universitatea Cluj, în tur, când a fost 1-0. Memorabilă rămâne, însă, partida din finala Cupei României de anul trecut, când Niczuly a fost eroul succesului după executarea loviturilor de departajare.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.