SPORT 13 iulie 2021

Sepsi OSK nu pune în vânzare abonamente pentru sezonul 2021/2022

de Iulia Drăghici - Taraș | 1493 vizualizări

 

Sepsi OSK a anunțat că pentru sezonul 2021/2022 nu va pune în vânzare abonamente, astfel că cei care vor dori să meargă la meciurile disputate acasă de covăsneni, trebuie să cumpere bilet pentru fiecare partidă. Decizia clubului din Sfântu Gheorghe a fost argumentată de incertitudinile cauzate de pandemie și mutarea pe noul stadion. 

Având în vedere actualul context epidemiologic, precum şi faptul că din această toamnă intenţionăm să organizăm meciurile echipei noastre pe noul stadion, clubul Sepsi OSK nu pune în vânzare abonamente pentru sezonul 2021/2022. În acest moment spectatorii au acces în stadioane, dar nu există nicio garanție că situaţia va rămâne aceeaşi până la finalul campionatului”, a transmis luni Sepsi OSK. 

Tot luni, clubul a anunțat că cei care doresc să participe la meciul de vineri, disputat la Sfântu Gheorghe, împotriva Academicii Clinceni, pot să cumpere bilete vineri, între orele 10:00 și 18:30, dar și să îndeplinească o serie de cerințe, impuse de actualele reglementări anti-pandemie. 

Bilete pot fi achiziţionate în ziua meciului, vineri, 16 iulie, între orele 10.00-18.30, de la casieria situată la intrarea Stadionului Municipal Sfântu Gheorghe.

ATENŢIE! Conform regulamentului, la meci pot participa persoanele (inclusiv copiii) care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare. Persoanele care nu îndeplinesc această condiție, trebuie să prezinte un rezultat negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore. De asemenea, pot asista la meci şi persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a şi a 90-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2.  

Cei interesați vor avea posibilitatea să efectueze în ziua meciului un test rapid. Un punct de testare va funcționa la poarta de acces în stadion, între orele 10.00-18.00. Preț: 30 lei.

Spectatorii sunt obligați să prezinte, la intrarea în arenă, actele de identitate și documentele medicale stipulate în regulament.

Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata participării la evenimentul sportiv, cât și menținerea unei distanțe de 1,5 metri față de altă persoană.

Accesul în incintă nu va fi permis persoanelor care prezintă febră, tuse, dureri în gât, dificultate în respirație”, se mai arată într-un comunicat transmis de Sepsi OSK. 

Prețul unui bilet este de 20 de lei. Clubul mai anunță și că nu există posibilitatea cumpărării online. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.