SPORT 15 septembrie 2022

Sepsi OSK, mai aproape de suporteri

de Marius Raczek | 984 vizualizări

Clubul Sepsi OSK a fost mereu aproape de suporterii săi, există o strânsă legătură între club și cei care etapă de etapă susțin culorile alb-roșii, așa că oferta pregătită pentru aceștia nu poate să fie decât o bucurie în plus.

De curând, pe pagina oficială de Facebook, Sepsi OSK a anunțat două oferte extrem de atractive pentru suporterii fideli, o inițiativă unicat în fotbalul de la noi. Pe lângă rezultate, așa cum anunța de multe ori, prin vocea lui Diószegi László, Sepsi OSK este mai mult decât o echipă, este un spirit al comunității pe care o reprezintă.

Prima ofertă pentru suporteri se referă la posibilitatea de a fi prezenți în mijlocul febrei dinaintea partidelor: „Experiență de neuitat pentru adevărații suporteri Sepsi OSK! În ziua meciului numai jucătorii și membrii staff-ului tehnic pot intra în vestiarul Arenei Sepsi OSK. Noi îți oferim însă ocazia de a vizita vestiarul cu câteva minute înaintea sosirii echipei. Fotograful clubului va surprinde momentul cu tricoul jucătorului tău preferat! Mai mult, în cadrul acestei experiențe de neuitat, vom oferi persoanei sau persoanelor respective și un bilet VIP, un tricou de suporter cu semnăturile jucătorilor și parcare în ziua meciului ales. Evenimentul începe cu 2 ore înaintea începerii partidei. Vizitarea vestiarului și fotografierea costă în total 400 de lei. Rezervarea / cumpărarea acestei experiențe de neuitat se face la adresa de mail sepsiosk@sepsiosk.com. Regula după care se atribuie evenimentul este „primul venit – primul servit” pentru maxim două persoane.”

Cea de-a doua, la fel de incitantă, va da posibilitatea de a da lovitura de începere: „Suporterii noștri au posibilitatea pe Arena Sepsi OSK să execute lovitura de începere a primei, respectiv a celei de a doua reprize cu ocazia meciurilor de fotbal din cadrul campionatului național. O lovitură de începere poate fi un cadou, o surpriză plăcută oferită cuiva de ziua lui sau pentru orice eveniment al unui adevărat suporter Sepsi OSK. Despre această experiență clubul nostru asigură și material foto pentru executantul loviturii de începere. Și asta încă nu este totul, deoarece în plus vom oferi persoanei sau persoanelor respective și un bilet VIP, un fanion oficial al meciului și parcare în ziua meciului ales. Loviturile de începere se pun în vânzare în două categorii: pentru prima repriză la preţul de 300 de lei, respectiv pentru a doua repriză la preţul de 250 de lei.Rezervarea / cumpărarea loviturii de începere se face la adresa de mail sepsiosk@sepsiosk.com. Regula după care se atribuie evenimentul este „primul venit – primul servit” pentru ambele reprize.”

Sâmbătă, 17 septembrie, cu începere de la ora 19:00, Sepsi OSK o va întâlni pe FC Botoșani, la Sfântu Gheorghe, în etapa a 11-a din Superliga. Ofertele de mai sus sunt două motive în plus pentru suporteri de a fi alături de Sepsi OSK în tentativa obținerii unei noi victorii.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.