SPORT 26 aprilie 2023

Sepsi OSK luptă pentru un loc în finala Cupei României

de Marius Raczek | 1084 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 19:00, pe Sepsi Arena, Sepsi OSK o va întâlni pe CFR Cluj în semifinalele Cupei României, una dintre cele mai importante partide ale acestui sezon.

Interesant este faptul că față în față se vor afla deținătoarea trofeului, Sepsi OSK, și campioana en-titre, CFR Cluj, două echipe care se cunosc bine și care în urmă cu aproape două săptâmâni s-au întâlni în campionat. Sepsi OSK vine după două înfrângeri în Superliga, ambele cu același rezultat, 2-1, dar această partidă va avea o cu totul altă miză. Cum spunea în prefața meciului antrenorul Cristiano Bergodi: „Este o semifinală, și din acest motiv nu cred că este nevoie de o motivație specială. Sper să facem un joc frumos, dar mai ales să ne calificăm în finală, căci de această dată rezultatul contează”.

Sepsi OSK s-a calificat în semfinale după ce s-a impus în Grupa A, cu trei victorii din tot atâtea partide disputate, iar apoi, în sferturile de finală, a trecut, tot la Sfântu Gheorghe, de CS Mioveni cu rezultatul de 4-1.

Învinsă de Farul Constanța în Superliga, CFR Cluj se află acum la patru puncte în spatele grupării de la malul mării. Cum probabil lupta pentru titlu se anunță extrem de grea, Dan Petrescu va aborda meciul cu dorința victoriei pentru a termina acest sezon măcar cu un trofeu. La ultima întâlnire directă cu Sepsi OSK, campionii en-titre au avut ceva emoții, dar la final s-au impus, mai ales că alb-roșiii au terminat partida cu un jucător în minus, Ninaj fiind eliminat.

Parcursul din acest sezon al Cupei României pentru CFR Cluj s-a materializat în câștigarea Grupei C, cu o victorie și două remize, apoi cu un succes la limită, 1-0, în sferturile de finală împotriva celor de la FC Argeș, cu un gol venit în minutul 89.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.