SPORT 31 octombrie 2023

Sepsi OSK, la un pas de eliminarea din Cupa României

de Marius Raczek | 904 vizualizări

În etapa a doua contând pentru Cupa României, faza grupelor, Sepsi OSK a fost învinsă, în deplasare, la Corvinul Hunedoara, calificarea în sferturile de finală fiind aproape compromisă.

Prima repriză a fost una ternă, și practic singura fază notabilă s-a petrecut la poarta lui Sepsi OSK, în debut de partidă. Lupu, de la gazde, a rămas singur cu Niczuly, dar acesta a reușit să respingă în corner un șut destul de slab. De partea alb-roșiilor mai gravă a fost pierderea lui Matei, înlocuit încă din minutul 14 cu Kallaku.

Astfel, cu scorul de 0-0, a debutat partea secundă în care tot Corvinul a avut o ocazie, prin Iacob. Gazdele aveau să dea lovitura decisivă în minutul 57, când după un corner, Manolache a reluat cu capul la colțul lung, și l-a învins pe Niczuly. Singura ocazie mai periculoasă pentru Sepsi OSK a fost lovitura liberă executată de Aganovic, pe care portarul gazdelor, Lefter, a respins-o din vinclu. Pe final Corvinul a mai avut o oportunitate, Niczuly opunându-se în fața lui Herghelegiu.

În această situație, dacă Petrolul Ploiești o va învinge pe Chindia Târgoviște, Sepsi OSK pierde și matematic șansa unei calificări în sferturile de finală ale Cupei României.

Cupa României, Etapa a 2-a, Grupa A

Corvinul Hunedoara-Sepsi OSK 1-0 (0-0)

Arbitru: Robert Avram, Asistenți: Florin Pucheanu, Daniel Cristian Ilinca

A marcat: Manolache (57)

Corvinul: Lefter – Iacob, Lică, Manolache, Velisar – Bradu, Hrezdac – Lupu, Chindriș, Neacșa – Coman. Rezerve: Roman, Pop, Nicolae, Antonov, Pocioian, Ion, Mitran, Herghelegiu, Predică. Antrenor: Florin Maxim.

Sepsi OSK: Niczuly – Aganovic, Bălașa, Ninaj, Ștefan – Rodriguez, Rența – Ștefănescu, Matei, Ion Gheorghe – Safranko. Rezerve: Moldovan, Kecskés, Damașcan, Alimi, Kallaku, Dobozi, Debeljuh, Varga, Rondon. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.