SPORT 28 aprilie 2021

Sepsi OSK la a doua victorie în Play-Off

de Covasna Media | 1364 vizualizări
Sursa foto - Facebook @osksepsi
Sursa foto - Facebook @osksepsi

După succesul obținut pe terenul liderului, Sepsi OSK și-a trecut în cont a doua victorie consecutivă din Play-Off, rezultat 1-0 în partida cu Academica Clinceni.

Partida a început sub semnul echilibrului. Primele ocazii au aparținut echipei noastre prin Bouhenna și Achahbar, dar scorul a rămas alb până în minutul 38. Atunci, Eder Gozalez l-a lansat bine pe Nouvier care a pătruns spre poartă și din interiorul careului a șutat pe lângă Ureche pentru 1-0. Golul a descătușat-o pe Sepsi OSK care a dominat clar finalul primei reprize, același Nouvier având șansa de a majora diferența, însă la pauză elevii lui Leo Grozavu au intrat cu avantaj de un gol.

Partea secundă a fost o luptă surdă între o Sepsi OSK, mulțumită de rezultat, și o Academica Clinceni fără forța necesară de a reveni. Singurele faze mai importante au venit în ultimele minute, însă șuturile trimise de Purece nu au nimerit cadrul porții adverse, iar la lovitura liberă executată de Vașvari, Ureche a intervenit cu succes.

Următoarea partidă pentru Sepsi OSK este programată pe 1 mai, în deplasare la Botoșani.

Sepsi OSK - Academica Clinceni 1-0 (1-0)

Arbitru: Florin Chivulete, Asistenți: Mihai Marica, Andrei Constantinescu

A marcat: Nouvier(38’)

Cartonașe galbene: Mitrea(55’), Gonzalez(58’), Dumiter(66’)-Ventura(3’), Andronic(60’)

Sepsi OSK: Niczuly - Aganovic, Bouhenna, Mitrea, Ștefănescu - Achahbar (Purece 63’), Eder Gonzalez (Kovács 63’), Vașvari - Petrila (Golofca 46’), Dumiter (Safranko 68’), Nouvier (Fl.Ștefan 83’). Antrenor: Leo Grozavu

Academica: Ureche - Pashov (Andronic 46’), Patriche, Gardoș (Chandarov 66’), Dobrescu (Longher 87’) - Cascini, Ventura - Achim, Rusescu, Cordea (Pârvulescu 73’) - Chunchukov. Antrenor: Marin Dună

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.