SPORT 28 ianuarie 2021

Sepsi OSK l-a transferat pe fundaşul slovac Branislav Ninaj

de Covasna Media | 1920 vizualizări
Sursa foto - Facebook @osksepsi
Sursa foto - Facebook @osksepsi

Sepsi OSK și-a întărit echipa cu un fundaș cu experiență, slovacul Ninaj Branislav, cu care a semnat un contract pe doi ani și jumătate, cu opțiune de prelungire, a anunțat echipa covăsneană într-o rețea de socializare.

„Echipa noastră s-a întărit cu un fundaș! Sepsi OSK s-a întărit cu un nou jucător cu experiență, în persoana lui Ninaj Branislav. Fundașul central slovac, în vârstă de 26 de ani, a semnat un contract valabil pe doi ani și jumătate cu clubul nostru, cu opțiune de prelungire.

Ninaj Branislav ultima oară a jucat la Fortuna Sittard (Olanda), dar a mai evoluat în carieră, printre altele, și la echipele KSC Lokeren (Belgia), MSK Zilina (Slovacia) sau Osmanlispor (Turcia). De asemenea, noul nostru jucător a străns 20 de selecţii pentru naţionala U21 a Slovaciei și 3 pentru prima reprezentativă. Îi urăm mult succes lui Branislav alături de Sepsi OSK!”, a anunțat Sepsi OSK.

Tot astăzi, la Sepsi OSK a revenit un jucător împrumutat în străinătate, iar alți doi jucători au fost diagnosticați cu COVID-19.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.