SPORT 3 octombrie 2019

Sepsi OSK joacă din nou la Botoșani

de Covasna Media | 1056 vizualizări

Astăzi, de la ora 18.00, în etapa a 12-a din Liga I la fotbal, Sepsi OSK Sf. Gheorghe susține un meci contra celor de la FC Botoșani. Pentru echipa lui László Csaba este al doilea meci consecutiv pe Stadionul Municipal din Botoșani, după ce luni formația noastră a remizat cu Poli Iași, scor 1-1.

Meciul de astăzi poate fi considerat un derby al remizelor. Sepsi OSK are cele mai multe egaluri din campionat, 8 la număr, urmată îndeaproape de FC Botoșani, care a înregistrat 6 meciuri remiză până acum.

Declaraţiile celor doi antrenori

Antrenorul echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Csaba Laszlo, este nemulţumit de numărul mare de meciuri terminate la egalitate de formaţia sa în noua ediţie a Ligii 1. El a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Botoşani, că este convins că meciul de vineri seară de pe Stadionul Municipal din Botoşani nu se va termina la egalitate.

„Eu cred că cineva o să câştige jocul acesta. Am avut foarte multe rezultate cu X şi asta nu îmi place. Eu nu vreau să joc niciodată la X. (...) Nu o să fie un joc uşor pentru noi, pentru că eu cred că Botoşaniul are o echipă foarte bună, care joacă un fotbal foarte ofensiv şi trebuie să fim pregătiţi pentru asta. Dacă vrem să câştigăm, trebuie să marcăm mai mult de unul sau două goluri, pentru că şi ei sunt foarte ofensivi”, a afirmat tehnicianul formaţiei Sepsi OSK, citat de AGERPRES.

La rândul său, antrenorul echipei FC Botoşani, Marius Croitoru, a declarat într-o conferinţă de presă, că nu are nici cea mai mică teamă de adversarul din etapa a 12-a a Ligii 1, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

El susţine că, dacă jucătorii săi au atitudine, „e greu ca o echipă din România să le poată face faţă”. „Ne dorim victoria şi o vom obţine. Vom face tot ceea ce ne stă în putinţă să luăm cele trei puncte. Am garanţia că băieţii vor face tot ceea ce le stă în putinţă să câştigăm acest meci. Nu mă sperie. I-am analizat foarte bine. Nu am nici cea mai mică teamă de Sepsi. Nu mă interesează ce joacă echipa adversă. Mă interesează ce joacă băieţii mei, iar băieţii mei sunt în revenire de formă, sunt încrezători, au calităţi deosebite, am jucători incredibili. Atâta timp cât joacă cu atitudine, e greu ca o echipă din România să le poată face faţă. Cu atât mai puţin Sepsi”, a afirmat Croitoru, citat de AGERPRES.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.