SPORT 21 august 2017

Sepsi OSK joacă azi la Dinamo

de Covasna Media | 1487 vizualizări

Etapa a VII-a a Ligii I Betano la fotbal programează, astăzi, ultimul meci al țintarului. Sepsi OSK Sf. Gheorghe se deplasează pe Stadionul Dinamo din București, unde urmează să întâlnească formația gazdă, Dinamo București.

Interesant este faptul că, tradițional vorbind, culorile purtate pe echipament de cele două echipe sunt aceleași, alb-roșu. Pe de altă parte, între cele două grupări au existat, până acum, acorduri cordiale de colaborare. De la clubul bucureștean au venit, sub formă de împrumut, jucători valoroși, pentru rodaj, la Sf. Gheorghe. Dacă în sezonul anterior, în liga secundă, Olteanu a evoluat foarte bine în tricoul covăsnean, acum titular incontestabil este Patrick Petre, cel care, în campionatul trecut, făcea furori la Dinamo. El și internaționalul de juniori Constantin Dima sunt împrumutați de Dinamo la Sepsi OSK, până la data de 30 iunie 2018.

Partida Dinamo – Sepsi OSK va avea loc de la ora 21:00, putând fi urmărită în direct pe posturile naționale Look TV, DigiSport și DolceSport.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.