SPORT 8 mai 2023

Sepsi OSK își va juca șansa cu FCSB

de Marius Raczek | 806 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 21:00, pe Arena Națională din București, Sepsi OSK o va întâlni pe FCSB în cadrul etapei a 7-a din Play-Off-ul Superligii.

După remiza cu Farul Constanța, o echipă care se apropie tot mai mult de titlul de campioană, Sepsi OSK va avea o nouă partidă extrem de dificilă, pe terenul celor de la FCSB. Deși, nici matematic, covăsnenii nu mai au cum să ajungă pe poziția a treia, loc care duce în competițiile continentale, vor încerca să-și joace șansa, să respecte competiția. „Sunt optimist întotdeauna. Am o echipă care arată bine și, cu toate că există ceva indisponibilități, eu am încredere în cei care vor juca”, a declarat antrenorul Cristiano Bergodi în prefața meciului.

Pentru FCSB, calculele sunt simple: bucureștenii au nevoie de o victorie, în mod obligatoriu, pentru a mai spera să o detroneze pe Farul Constanța în lupta la titlu. Deși a pierdut în Giulești, FCSB-ul a revenit în cărți, ajutată de victoria de la Craiova, dar și de cele două înfrângeri suferite de CFR Cluj, fiind, pe acest final de campionat, principala contracandidată a trupei lui Gică Hagi la cununa cu lauri.

În ceea ce privește partidele directe dintre cele două echipe, Sepsi OSK a învins-o ultima dată pe FCSB în 2021, chiar la București, cu rezultatul de 2-1. Actualul sezon a consemnat trei partide, toate câștigate de FCSB și toate la limită, de două ori cu 1-0 și o dată cu 2-1.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.