SPORT 16 februarie 2021

Sepsi OSK își dispută restanța cu FC Argeș

de Covasna Media | 940 vizualizări

La doar trei zile distanță, Sepsi OSK va disputa o nouă partidă în Liga 1. Este vorba despre restanța din etapa a 21-a, iar adversara echipei noastre va fi FC Argeș.

După remiza, scor 0-0, înregistrată pe terenul celor de la Dinamo București, trupa lui Leo Grozavu se va deplasa din nou, de această dată la Pitești, pentru întâlnirea cu FC Argeș. Această partidă nu s-a putut disputa la data programată inițial, deoarece Sepsi OSK din lipsă de efectiv, jucători accidentați, respectiv depistați pozitiv la testul COVID-19, a cerut amânarea partidei.

În acest moment, Sepsi OSK se află pe poziția a patra a clasamentului, cu o singură înfrângere în retur, în timp ce FC Argeș ocupă locul 11, însă, piteștenii sunt neînvinși de nouă etape, obținând patru victorii și cinci remize. Așadar, se anunță o misiune dificilă pentru echipa noastră în fața unui adversar cu un moral foarte bun, ultimele două meciuri însemnând tot atâtea victorii ale alb-violeților, 2-0 la Astra și 1-0 cu Viitorul Constanța.

Istoricul întâlnirilor directe dintre Sepsi OSK și FC Argeș consemnează o singură partidă directă până în prezent. Este vorba despre disputa din tur, de la Sf.Gheorghe, când Sepsi OSK s-a impus cu rezultatul de 1-0, prin golul marcat de Fülop I. din penalty.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.