SPORT 7 martie 2021

Sepsi OSK, învinsă pe propriul teren

de Covasna Media | 1020 vizualizări

Deși a evoluat pe propriul teren în partida cu Chindia Târgoviște din etapa a 26-a din Liga 1, Sepsi OSK a trebuit să se recunoască învinsă, oaspeții plecând de la Sfântu Gheorghe cu toate cele trei puncte prin victoria cu rezultatul de 1-0.

Prima repriză a fost una modestă, cu puține faze de poartă. În minutul 9 Iacob a amenințat poarta lui Niczuly pentru ca replica alb-roșilor să vină în minutul 20, când Achahbar nu a ajuns la un balon centrat în fața porții de Golofca. La pauză s-a intrat cu rezultatul de 0-0, în condițiile în care doar Petrila a mai avut o ocazie, blocată de Căpușă.

Istoria meciului s-a scris în minutul 53 când Neguț a trecut spectaculos de B. Mitrea și l-a învins lobat pe Niczuly.  Sepsi OSK a forțat pe final revenirea prin ocaziile lui Safranko și Fofana, însă elevii lui Leo Grozavu nu au putut evita cea de-a patra înfrângere în această ediție de campionat.

În următoarea etapă Sepsi OSK se va deplasa la Botoșani, partida urmând să se dispute pe 15 martie cu începere de la ora 17:30.

Liga 1, Etapa a 26-a

Sepsi OSK - Chindia Târgoviște 0-1 (0-0)

Arbitru: Radu Petrescu, Asistenți: Radu Ghinguleac, Adrian Popescu

A marcat: Neguț (53’)

Cartonaș galben: Golofca (32’)-M.Dulca (29’), Celea (59’)

Sepsi OSK: Niczuly – Dimitrov (Deligiannidis 58’), Tincu, B. Mitrea – Golofca (Rapp 78’), Eder Gonzales (Fofana 74’), Achahbar (Ninaj 59’), Purece (Aganovic 58’), Ștefănescu – Safranko, Petrila. Antrenor: Leo Grozavu

Chindia: Aioani – Căpușă, Pițian, Celea, C. Dinu – P. Iacob, Rață (Diaz 89’), M. Dulca, Dumitrașcu – Neguț, Berisha (Neicuțescu 57’, Fomba 85’). Antrenor: Emil Săndoi

Marius Raczek

(Sursa foto: Facebook/ Sepsi OSK)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.