SPORT 1 mai 2021

Sepsi OSK învinsă de FC Botoșani

de Iulia Drăghici - Taraș | 1181 vizualizări

În etapa a 5-a din Play-Off-ul Ligii 1, Sepsi OSK a fost învinsă, în deplasare, de FC Botoșani cu rezultatul de 2-1. Alb-roșii păstrează, totuși, locul patru în clasament.

Prima repriză a fost una animată, cu destule faze de poartă, ambele echipe având ocazii bune de a marca, singura reușită aparținând însă gazdelor. Ongenda a deschis scorul în minutul 15, atunci el a fost lansat în careu de Patache și a șutat peste Niczuly, la colțul scurt. Au urmat alte două bune ocazii ale botoșănenilor prin Florescu și Papa, în replică Pap intervenind miraculos la lovitura de cap a lui Safranko. Până la pauză Kovács a mai avut un șut, apărat de Pap, pentru ca Ongenda și Camara să amenințe poarta echipei noastre.

Repriza secundă s-a reluat cu FC Botoșani în avantaj de un gol și mai decisă în a tranșa soarta partidei. Astfel, intrat după pauză, Fili l-a învins pentru a doua oară pe Niczuly și a majorat diferența, profitând de largul concurs al defensivei covăsnenilor. Urmează o ocazie a lui Ongenda, imediat însă, în replică, sub presiunea lui Safranko și Achahbar, Patache a deviat balonul în propria poartă. Pe finalul partidei Safranko și Bouhenna au mai avut ocazii, dar FC Botoșani și-a apărat cu succes victoria.

FC Botoșani-Sepsi OSK 2-1 (1-0)

Arbitru: George Găman, Asistenți: Alexandru Cerei, George Neacșu

Au marcat: Ongenda (15’), Fili (49’) – Patache (54’-autogol)

Cartonașe galbene: Ongenda (34’), Florescu (38’), Fili (62’), Șeroni (68’), J.Rodriguez (85’) – Achahbar (77’), Petrila (85’)

FC Botoșani: Pap-Braun (Fili 46’), Chindriș, Meleke, Țigănașu-Papa, J.Rodriguez, Florescu-Patache (Șeroni 67’), Caia (Camara 12’, Roman 67’), Ongenda (Keyta 73’). Antrenor: Marius Croitoru

Sepsi OSK: Niczuly-Csiszér (Aganovic 23’), Bouhenna, Mitrea, Păun (Ninaj 56’)-Kovács (Achahbar 46’), Vașvari, F.Ștefan-Nouvier (Petrila 46’), Safranko, Golofca (Ștefănescu 81’). Antrenor: Leo Grozavu.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.