SPORT 26 februarie 2022

Sepsi OSK, învinsă de CFR Cluj

de Covasna Media | 810 vizualizări

În etapa a 28-a din Liga 1, Sepsi OSK, în ciuda unui joc în care de multe ori s-a ridicat la nivelul campioanei en-titre, a cedat pe propriul teren cu 2-0 în fața celor de la CFR Cluj.

Partida a început, practic, de la 1-0 pentru CFR Cluj. În minutul 5, Camora a șutat din afara careului direct în vinclu și a deschis scorul. Din acel moment, Sepsi OSK a preluat inițiativa și s-a instalat în jumătatea de teren a oaspeților. Insistența covăsnenilor s-a materializat în câteva bune ocazii. Astfel, centrarea lui Ștefănescu a fost reținută de Hindrich. Apoi, dintr-un corner, al aceluiași Ștefănescu, Dumitrescu a reluat cu capul, dar portarul oaspeților s-a opus. Ceva mai târziu, din nou Ștefănescu a fost în prim plan, șutul din unghi, însă, a trecut puțin pe lângă poartă.

În partea secundă, aspectul jocului nu s-a schimbat prea mult, tot Sepsi OSK fiind echipa care a avut inițiativa. Manea a respins lovitura de cap a lui Askovski, pentru ca apoi, Graovac să blocheze un șut a lui Aganovic. Nici replica oaspeților nu s-a lăsat așteptată: din lovitură liberă, Deac a amenințat poarta lui Niczuly. Sepsi OSK a revenit în ofensivă și, în două rânduri, Ștefănescu a amenințat poarta lui Hindrich. Din păcate pentru Sepsi OSK, în minutul 84, Debeljuh a decis câștigătoarea partidei, una în care covăsenii au jucat, totuși, de la egal la egal cu campioana en-titre.

Liga 1, Etapa a 28-a

Sepsi OSK - CFR Cluj 0-2 (0-1)

Arbitru: Andrei Chivulete, Asistenți: Andrei Constantinescu, Ferencz Tunyogi

Au marcat: Camora (5’), Debeljuh (84’)

Cartonașe galbene: Luckassen (80’), Bărbuț (89’), Mitrea (89’) - Dugandzic (44’), Camora (78’), Bordeianu (90’+4)

Sepsi OSK: Niczuly - Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Dumitrescu - Aganovic (Damașcan 72’), Eder Gonzalez, N. Păun - Askovski (Bărbuț 63’), Tudorie (Luckassen 72’), Ștefănescu. Antrenor: Cristiano Bergodi

CFR Cluj: Hindrich - Manea (Susic 63’), Graovac, Burcă, Camora - Bordeianu, Boateng, Deac (Yuri 88’) - Neguț (A.Păun 88’), Dugandzic (Debeljuh 46’), Roger (Petrila 73’). Antrenor: Dan Petrescu

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.