SPORT 10 mai 2021

Sepsi OSK învinge campioana en-titre!

de Covasna Media | 496 vizualizări

În etapa a 7-a din Play-Off-ul Ligii 1, Sepsi OSK, cu o evoluție foarte bună a învins campioana en-titre, CFR Cluj, chiar la ea acasă, cu rezultatul de 1-0 și astfel s-a apropiat la doar un punct de locul 3 în clasament.

Partida a început cu CFR Cluj punând presiune și cu Sepsi OSK pregătită să riposteze pe contraatac. Cu trecerea minutelor însă echipa noastră a echilibrat jocul și a început să devină tot mai periculoasă. Chiar și în aceste condiții ocazii de poartă nu a reușit să-și creeze niciuna dintre echipe, mai periculoși dovedindu-se Păun și Vașvari. Sepsi OSK în cele din urmă avea să deschidă scorul prin Safranko cu o lovitură de cap, în minutul 41, un gol meritat, alb-roșii fiind echipa care a dominat prima repriză.

Partea secundă s-a reluat cu CFR-ul extrem de periculoasă, Omrani și Debeljuh dând emoții defensivei covăsnenilor. În prima parte Sepsi OSK nu s-a lăsat impresionată și a menținut avantajul, ba mai mult, a demonstrat că își dorește victoria, două ocazii avându-le Dumiter.  Pe final, CFR Cluj a forțat egalarea, dar și elevii lui Leo Grozavu puteau să dea lovitura de grație, a rămas, însă, rezultatul stabilit încă de la pauză.

Sepsi OSK a obținut prima victorie în întâlnirile directe cu CFR Cluj, iar acum cu trei etape înainte de final are de recuperat un singur punct față de Universitatea Craiova, în lupta pentru ultimul loc de pe podium.

CFR Cluj - Sepsi OSK 0-1 (0-1)

Arbitru: Andrei Florin Chivulete, Asistenți: Andrei Constantinescu, Mihai Marius Marica

A marcat: Safranko (41’)

Cartonașe galben: Burcă (90)’-Aganovic (63’), Niczuly (90’+2)

CFR Cluj: Sandomierski - Cr. Manea (Rondon 77’), Vinicius, Burcă, Camora – Itu (Costache 46’), O. Hoban (Omrani 46’), Sigurjonsson (Soares 46’) - C. Deac, Debeljuh, Gîdea (A.Păun 5’). Antrenor: Edi Iordănescu

Sepsi OSK: Niczuly - Aganovic, Ninaj, Mitrea, Ștefănescu – Păun, Fofana (Achahbar 82’), Vașvari (Tincu 90’) – Dumiter (Kovács 81’), Safranko (Dumitrescu 90’+3), Eder Gonzalez (Fülöp L 60’). Antrenor: Leo Grozavu.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.