SPORT 5 februarie 2021

Sepsi OSK întâlnește pe Poli Iași în etapa a 22-a din Liga 1

de Covasna Media | 1160 vizualizări
Sursa foto - Facebook @osksepsi
Sursa foto - Facebook @osksepsi

Deși are lotul decimat, astăzi, cu începere de la ora 20:30, Sepsi OSK va întâlni pe Stadionul Municipal echipa Poli Iași, în cadrul etapei a 22-a din Liga 1.

Partida echipei noastre din etapa anterioară, când trebuia să întâlnească pe FC Argeș la Pitești, a fost amânată din cauza problemelor de lot, mai mulți jucători fiind găsiți pozitivi la testul COVID-19. Conform regulamentului, având deja o partidă amânată, Sepsi OSK nu mai poate invoca aceeași cauză și se va vedea nevoită a alcătui un grup cât mai competitiv pentru a da piept cu Poli Iași.

Chiar dacă ieșenii se află acum pe ultima poziție a clasamentului, această partidă va fi una dificilă pentru trupa lui Leo Grozavu, în condițiile absențelor mai multor jucători de bază. Locul patru ocupat în acest moment, însă, nu este deloc o garanție a participării în Play-Off, mai ales că mai sunt multe etape de disputat, iar clasamentul suferă modificări de la o rundă la alta.

Sepsi OSK și Poli Iași s-au întâlnit de nouă ori în Liga 1, cinci victorii revenind echipei noastre, în timp ce Poli Iași s-a impus o singură dată. În tur Sepsi OSK s-a impus la Iași cu scorul de 4-1, autorii golurilor victoriei fiind Bajrovic, Vașvari (din penalty), Bouhenna și De Iriondogo (autogol). 

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.