SPORT 21 iunie 2020

Sepsi OSK întâlnește pe Dinamo în Ștefan cel Mare

de Observatorul de Covasna | 1087 vizualizări

Deși s-a aflat sub semnul incertitudinii, partida din etapa a V-a dintre Dinamo București și Sepsi OSK, se dispută duminică, 21 iulie cu începere de la ora 17:00.

Joi, clubul Dinamo București a primit rezultatele testelor COVID-19, care s-au dovedit a fi negative, astfel că Federația Română de Fotbal a decis că partida dintre Dinamo București și Sepsi OSK se poate disputa. Conform programării inițiale, această partidă trebuia să aibă loc sâmbătă, însă la cererea dinamoviștilor ziua de meci a fost mutată pentru duminică, fapt care a atras nemulțumirea lui Leo Grozavu.

La postul Telekom Sport acesta a declarat: „Ni se bagă pumnul în gură! Totul se face după anumite interese !”.

Desigur, lupta pentru evitarea retrogradării, așa cum anticipam, a devenit și mai încinsă, și aceasta pentru că în etapa a IV-a din Play-Out s-au consemnat două surprize: Chindia Târgoviște-Viitorul Constanța 2-1 și Poli Iași-Academica Clinceni 0-1. În aceste condiții, între Sepsi OSK, aflată pe poziția a opta și Poli Iași, ultima clasată diferența este de doar cinci puncte.

Legat de clubul nostru, să spunem că lotul de jucători s-a întărit, se pare, prin aducerea fundașului Bogdan Mitrea, în vârstă de 32 de ani. Acesta a evoluat ultima dată în Slovacia, la Spartak Trnava și în ciuda poziției din teren s-a remarcat ca unul din principalii marcatori, în 28 de partide reușind să înscrie 8 goluri.

Sepsi OSK la a 9-a partidă cu Dinamo București

Duminică, 21 iulie, de la ora 17:00, pe Stadionul din Ștefan cel Mare, Sepsi OSK o întâlnește pe Dinamo București, în cadrul etapei a V-a din Play-Out-ul Ligii 1, într-o partidă extrem de importantă în lupta pentru evitarea retrogradării.

Cu trei remize și o înfrângere, situația echipei noastre în faza de Play-Out s-a îngreunat, astfel că pentru elevii lui Leo Grozavu singurul obiectiv pe care-l pot avea pentru partida de duminică este acela de a-și trece în cont puncte. Privind clasamentul din Play-Out, doar Sepsi OSK și Dinamo București sunt echipele care încă nu au reușit, încă, nicio victorie, spre deosebire însă de covăsneni, alb-roșii bucureșteni au disputat doar două partide.

Va fi pentru a 9-a oară în istoria Ligii 1 când cele două echipe se vor afla față în fața, bilanțul general al întâlnirilor directe fiind favorabil bucureștenilor care s-au impus de patru ori, în timp ce Sepsi OSK s-a impus de două ori, alte două partide terminându-se remiză. Ultima victorie a echipei noastre s-a consemnat în turul sezonului regulat, atunci când s-a impus cu 2-1, chiar în Ștefan cel Mare cu golurile marcate de Karanovic.

Programul partidelor din etapa a V-a de Play-Out:

21.06, FC Voluntari-Poli Iași

21.06, Dinamo București-Sepsi OSK

22.06, Academica Clinceni-Chindia Târgoviște

22.06, Viitorul Constanța-FC Hermannstadt

Clasament, Play-Out: 7. Viitorul Constanța-27p, 8.Sepsi OSK-20p, 9.FC Voluntari-18p, 10.FC Hermannstadt-18p, 11.Chindia Târgoviște-17p, 12.Academica Clinceni-17p, 13.Dinamo București-17p, 14.Poli. Iași-15p

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.