SPORT 1 martie 2022

Sepsi OSK întâlnește pe Dinamo București

de Covasna Media | 788 vizualizări

În etapa a 29-a din Liga 1, penultima a sezonului regulat, Sepsi OSK va evolua în deplasare la Dinamo București, partidă programată astăzi, cu începere de la ora 17:30.

După două înfrângeri consecutive, Sepsi OSK se va deplasa pe terenul celor de la Dinamo București, poate cel mai facil adversar din ultimele etape.  Cu toate acestea nu va fi un joc ușor, covăsnenii urmând a avea în față o echipă care luptă pentru supraviețuire și pentru care fiecare punct contează. Și pentru Sepsi OSK miza este identică, aceea de a-și ușura sarcina din Play-Out.

Deși se părea că Dinamo va fi una dintre candidatele la retrogradare, doar patru victorii în aceste sezon, alături de 19 înfrângeri, doar ultima clasată având mai multe, situația pare că s-a mai ameliorat. În ultimele trei etape Dinamo este neînvinsă și a obținut o victorie și două rezultate de egalitate având încă speranțe la un final de sezon fericit.

Între cele două echipe s-au disputat până în prezent 12 partide, cinci victorii revenind covăsnenilor, de patru ori s-a impus Dinamo, alte trei partide terminându-se la egalitate. În 2019 și 2020 Sepsi OSK a câștigat la București, 2-1 respectiv 3-1, în turul acestui sezon, la Sfântu Gheorghe înregistrându-se un categoric 4-1 pentru Sepsi OSK.

Marius Raczek

Sursa foto:  Facebook/Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.