SPORT 21 aprilie 2021

Sepsi OSK întâlnește campioana en-titre

de Covasna Media | 1145 vizualizări

Miercuri, 21 aprilie, cu începere de la ora 21:30, pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, în cadrul etapei a 2-a contând pentru Play-Off-ul Ligii 1, Sepsi OSK o va întâlni pe campioana en-titre CFR Cluj.

După debutul cu o remiză, rezultat 0-0 la Craiova, Sepsi OSK se va afla față în față cu performera primei runde, CFR Cluj, care a trecut de Academica Clinceni cu 3-0. Clujenii ocupă poziția secundă a clasamentului, la un punct de FCSB în tentativa de a-și apăra titlul cucerit anul trecut. Pentru echipa noastră orice punct contează, chiar și un loc patru la finalul campionatului, fiind o performanță încă neatinsă de alb-roșii.

Referitor la prima etapă din Play-Off trebuie să menționăm că Bogdan Mitrea a fost ales în echipa ideală a rundei de către Liga Profesionistă de Fotbal care motivează astfel alegerea: „Din postura de căpitan, experimentatul fundaş al covăsnenilor şi-a dirijat excelent defensiva, care a bifat un nou meci fără gol încasat.” Din tabăra CFR-ul în aceeași echipă ideală s-au regăsit mijlocașii Adrian Păun și Alexandru Chipciu, dar și Edi Iordănescu în calitate de antrenorul etapei, lăudat pentru stilul ofensiv impus trupei pe care o conduce.

Până în prezent Sepsi OSK și CFR Cluj s-au întâlnit de 10 ori, opt victorii revenind clujenilor, iar două partide s-au terminat la egalitate. Așadar, covăsnenii nu au reușit, încă, să învingă CFR-ul. În sezonul regulat al acestei ediții, după un 0-0 pe malurile Someșului, la Sfântu Gheorghe s-au impus campionii en-titre cu 1-0.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.