SPORT 25 octombrie 2021

Sepsi OSK întâlnește campioana CFR Cluj

de Covasna Media | 800 vizualizări

Partida CFR Cluj - Sepsi OSK va fi cea care încheie practic etapa a 13-a din Liga 1, astăzi cu începere de la ora 20:30, echipa noastră urmând să joace în deplasare, la campioana en-titre și, în același timp, liderul la zi.

Au trecut deja 12 etape din acest sezon și Sepsi OSK a rămas cu o singură victorie, poziția a 14-a în clasament fiind una care apasă greu pe moralul echipei care acum o va înfrunta pe CFR Cluj. Mai mult, după o serie de cinci remize a venit și o înfrângere, chiar la inaugurarea noului stadion, dar și la debutul lui Cristiano Bergodi, amănunte care, desigur, alb-roșii trebuie să le depășească dacă își doresc să facă o figură frumoasă în Gruia.

CFR Cluj a pierdut doar de două ori în acest sezon al Ligii 1, ultima înfrângere suferind-o chiar etapa trecută când a înclinat steagul în fața Rapidului, 0-2. Cel mai recent insucces, însă, este cel din Conference League, 0-1 cu Alkmaar, și cum speranțele pentru un parcurs cât mai lung în această competiție sunt tot mai puține, clujenii cu siguranță se vor focusa pe Liga 1.

Sepsi OSK și CFR Cluj s-au întâlnit până în prezent de 12 ori în Liga 1. De nouă ori s-a impus CFR Cluj, de două ori s-a consemnat remiza, singurul succes a covăsnenilor venind sezonul trecut, când Sepsi OSK a câștigat chiar pe terenul campioanei cu rezultatul de 1-0.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.