SPORT 4 aprilie 2022

Sepsi OSK întâlnește Academica Clinceni în etapa a 3-a din Play-Out

de Covasna Media | 723 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 18:00, Sepsi OSK va primi la Sfântu Gheorghe vizita echipei Academica Clinceni, partidă programată în etapa a 3-a din cadrul Play-Out-ului Ligii 1.

Cu o victorie și o remiză, Sepsi OSK revine în Play-Out-ul Ligii 1 într-o partidă pe propriul teren cu Academica Clinceni. Așa cum o arată și situația în clasament, alb-roșii sunt favoriți la câștigarea celor trei puncte puse în joc. În acest moment, Rapid București și FC Botoșani au cinci puncte avans față de Sepsi OSK, o victorie a elevilor lui Cristiano Bergodi i-ar duce pe aceștia pe poziția a noua, devansând-o pe UTA.

Academica Clinceni a pierdut ambele partide disputate în Play-Out, 3-0 la Arad și 1-0 pe propriul teren cu Rapid București. Astfel și cu o penalizare de două puncte, ilfovenii ar mai putea spera la un loc în barajul pentru evitarea retrogradării, însă le va fi foarte greu cu Dinamo și Chindia, având un ecart considerabil.

Între Sepsi OSK și Academica Clinceni s-au consemnat până în prezent zece partide. Cinci victorii au revenit covăsnenilor, de trei ori s-a impus Academica Clinceni, iar în două rânduri partidele s-au încheiat la egalitate.  În actualul sezon, în prima parte a competiției, Sepsi OSK a câștigat atât pe propriul teren, cât și în deplasare, cu același rezultat 2-0.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.