SPORT 21 iulie 2018

(Update) Sepsi OSK, înfrângere în prima etapă

de Covasna Media | 755 vizualizări

Echipa de fotbal Sepsi OSK Sf. Gheorghe a debutat cu un eșec în noua stagiune a Ligii I. Formația noastră, pregătită de către Eugen Neagoe, a cedat cu 1-0 (1-0) în fața noii promovate AFC Hermanstadt. Jocul a avut loc pe Stadionul Transil din Tg. Mureș, arena de pe Cibin nefiind încă gata să găzduiască jocuri de nivelul primului eșalon valoric.

Jocul a fost relativ echilibrat, numai că diferența s-a creat încă de la golul marcat în startul partidei, în minutul 11, atunci când Blănaru a reluat în poartă o minge venită de la Dâlbea.

Prima ocazie de gol ne-a aparținut, după ce în minutul 6 Fulop Istvan l-a driblat pe portarul sibian dar, din unghi, nu a reușit să înscrie. Apoi, în startul reprizei secunde, Simonovski și Drăghici au avut două bune șanse de a restabili egalitatea.

În general, s-a format impresia că raportul de forțe din teren a fost echilibrat, gazdele având însă un dram de noroc în plus, suficient pentru o victorie uriașă, în startul campionatului.

Echipa noastră a avut următoarea componență: Niczuly – Drăghici, Ursu, Jovanovski, Sato – Velev, Vașvari – Prosser, Fulop Istvan, Tandia – Simonovski. Au mai fost introduși Gabriel Moura, Yasin Hamed și Hadnagy.

În primul meci al actualei ediții de campionat, vineri seară, deținătoarea en-titre a titlului, CFR Cluj, a remizat în propriul fieff, 1-1, cu FC Botoșani, sosită sub Feleac din perspectiva de out-sider.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.