SPORT 27 mai 2021

Sepsi OSK încheie cu victorie ediția 2020-2021 a Ligii 1

de Covasna Media | 1264 vizualizări

În ultima etapă din Play-Off-ul Ligii 1, pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, Sepsi OSK a învins cu rezultatul de 1-0 pe FC Botoșani pentru ca la finalul acestei ediții de campionat să termine pe poziția a 4-a, cel mai bun rezultat din istoria clubului pe prima scenă fotbalistică.

Cum lucrurile erau în mare parte clare în privința clasamentului final înaintea acestei etape, jocul a început sub semnul echilibrului. Până în minutul 20 cea mai importantă fază de poartă a fost șutul lui Petrila care, însă, a trecut peste transversala porții lui Pap. Apoi Dumiter l-a pus la încercare pe portarul advers, dar echilibrul s-a menținut pe tabela de marcaj. Nici Eder Gonzalez nu a reușit mai mult, șutul său din minutul 29 lovind bara transversală. Prima repriză s-a încheiat cu ocazia lui Ongenda și astfel cele două echipe au mers la cabine cu un rezultat alb, 0-0.

În partea secundă  a început cu nu mai puțin de patru schimbări efectuate de Leo Grozavu. Prima ocazie i-a aparținut lui Aganovici, apoi a venit și rândul lui Dumiter și Golofca, dar poarta adversă a rămas intactă. Pe final ambele echipe puteau să-și apropie victoria. Papa a ratat singur cu portarul nostru, în schimb Safranko a adus golul izbăvitor și succesul cu 1-0.

Pentru Sepsi OSK mai urmează o partidă importantă și anume barajul de calificare în Conference League în care, duminică, o va avea ca adversară pe învingătoarea din partida Chindia Târgoviște-Viitorul Constanța.

Sepsi OSK - FC Botoșani 1-0 (0-0)

Arbitru: Iulian Dima. Asistenți: Ionel Dumitru, Adrian Vornicu

A marcat: Safranko (90)

Cartonașe galbene: Fofana (32), Ninaj (64), Dumitrescu (88) – Patache (38), Papa (45), Țigănașu (90), Florescu (90+2)

Sepsi OSK: Jesus Fernandez – Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Dumitrescu – Eder Gonzalez, Fofana (Păun 46), Tamás (Golofca 46) – Petrila (Aganovic 46), Fülöp L. (Achahbar 46), Dumiter (Safranko 60). Antrenor:Leo Grozavu

FC Botoșani: Pap – Braun, Racoviţan (Moescu 46), Meleke, Țigănașu – Papa, Florescu, Ongenda – Patache (Fili 46), Croitoru (Roman 18, Askovski 75), Tîrcoveanu (Camara 76). Antrenor: Marius Croitoru. 

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.