SPORT 21 decembrie 2023

Sepsi OSK încheie anul la Sibiu

de Marius Raczek | 922 vizualizări

Partidele din etapa a 21-a sunt ultimele programate în 2023, în Superliga, Sepsi OSK având astăzi, cu începere de la ora 17:00, o deplasare dificilă pe terenul echipei FC Hermannstadt.

Ultimele trei etape din Superliga au adus tot atâtea victorii pentru Sepsi OSK. Practic de la venirea pe banca tehnică a lui Bernd Storck, alb-roșii sunt neînvinși, trei victorii în campionat și o remiză în Cupa României. Mai mult, Sepsi OSK a ajuns în zona de Play-Off, locul cinci, însă lupta este foarte strânsă, motiv pentru care fiecare punct va conta enorm până la stabilirea clasamentului final al sezonului regulat. Și Sepsi OSK este decisă că continue ascensiunea, așa cum a declarat tehnicianul german în prefața meciului: „Avem din nou un meci dificil, dar pe care vrem să-l câștigăm. Important este să avem continuitate, să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut în acest meci. Mergem să jucăm fotbal, să ne impunem stilul, iar acesta este un aspect primordial.Trebuie să terminăm anul cu un rezultat pozitiv pentru a putea începe anul viitor cu un moral bun. Ne-am pregătit bine, ca și la ultima partidă, avem o echipă bună, și sunt convins că vom continua cu succes acest drum pe care suntem. În ultima partidă disputată, cred că am făcut cel mai bun joc de până acum, de asemenea în fața unui adversar valoros, și aș remarca în special repriza secundă”.

Cu partide interesante în ultimele cinci etape, în care a obținut doar o victorie, FC Hermannstadt este acum pe poziția a opta în clasament, dar la un singur punct de Sepsi OSK. Chiar dacă au învins Universitatea Craiova, băieții pregătiți de Marius Măldărășanu au pierdut la UTA Arad, și mai ales etapa anterioară, un sec 3-0  în fieful liderului, FCSB.

În istoria întâlnirilor directe sunt consemnate 11 partide. Sepsi OSK s-a impus de patru ori, sibienii în două rânduri, alte cinci întâlniri terminându-se la egalitate. La Sfântu Gheorghe, în tur, a fost 1-1, golul alb-roșiilor fiind marcat de Kallaku. Ultima partidă directă a fost în Cupa României, la Sibiu, și s-a terminat tot 1-1, golul fiind reușit de Matei din penalty.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.