SPORT 19 decembrie 2021

Sepsi OSK încheie 2021 cu o nouă remiză

de Observatorul de Covasna | 915 vizualizări

În etapa a 21-a din Liga 1, la Sfântu Gheorghe, Sepsi OSK a terminat la egalitate, rezultat 0-0, partida cu FCSB. După aspectul jocului însă, covăsnenii sunt cei care au irosit șansa de a-și apropia toate cele trei puncte puse în joc.

Prima repriză s-a jucat într-un ritm bun, și chiar dacă nu s-a marcat, partida a fost spectaculoasă cu ambele echipe dornice de a găsi drumul spre gol. Sepsi OSK și-a creat ocaziile mai clare, mai mult chiar existând și două situații în care arbitrul ar fi putut acorda penalty în favoarea alb-roșilor. Cea mai mare ocazie i-a aparținut lui Achahbar care, în minutul 29, a rămas singur cu Târnovanu, dar șutul său din unghi a fost deviat în corner de portarul bucureștenilor. Până la pauză mai pot fi notate și fazele periculoase create de Păun, Ștefănescu și Damașcan.

În partea secundă Sepsi OSK a dominat clar, practic singura dată când FCSB a amenințat poarta lui Niczuly fiind după un corner, balonul deviat de Oaidă lovind bara transversală. Am consemnat ocazia lui Achahbar, apoi cea a lui Eder Gonzalez, pentru ca pe final din nou Achahbar și Golofca să-l evidențieze pe Târnovanu, eroul oaspeților din această partidă.

Sepsi OSK își trece în cont cea de-a 11-a remiză și va relua competiția în luna ianuarie a anului viitor de pe poziția a 10-a, la șase puncte distanță de locul 6, ultimul care asigură prezența în Play-Off.

Liga 1, Etapa 21

Sepsi OSK - FCSB 0-0

Arbitru: Adrian Cojocaru, Asistenți: Mircea Grigoriu, Alexandru Vodă

Cartonașe galbene: Ninaj (45’+1), Gonzalez (51’), Ștefănescu (78’) – Olaru (8’), Radunovic (21’), Crețu (27’), Miron (74’), O.Popescu (80’)

Sepsi OSK: Niczuly – Aganovic (Dumitrescu 86’), Ninaj, Mitrea, Ispas-Bărbuț (Askovski 78’), Eder Gonzalez, Păun, Ștefănescu (Golofca 78’) – Damașcan (Luckassen 60’), Achahbar. Antrenor: Cristiano Bergodi

FCSB: Târnovanu - Crețu, Cristea, Miron, Radunovic - Olaru, Șut (O.Popescu 62’), Tănase – Cordea (Budescu 86’), Dumiter (Keșeru 46’), Gheorghe (Oaidă 46’). Antrenor: Anton Petrea

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.