SPORT 9 ianuarie 2024

Sepsi OSK începe 2024 cu o victorie

de Marius Raczek | 917 vizualizări

În prima partidă din 2024, Sepsi OSK a trecut cu rezultatul de 2-1 de 1.FC Magdeburg, într-o partidă amicală din cadrul cantonamentului pe care alb-roșii îl desfășoară în Antalya.

După o săptămână în care antrenamentele au fost ocupația principală a jucătorilor, a venit și prima partidă din acest an pentru Sepsi OSK, o partidă amicală în compania echipei de divizie secundă din Germania, 1.FC Magdeburg. Băieții pregătiți de Bernd Storck au început bine și, încă din minutul 15, Matei a marcat primul gol. La reluare, s-a restabilit egalitatea, chiar dacă nu nemții au marcat, ci a fost un autogol a lui Ștefan. În cele din urmă Debeljuh a mai perforat o dată poarta celor din Magdeburg, astfel că Sepsi OSK a pornit în 2024 cu dreptul.

Partida s-a disputat de-a lungul a două reprize de câte 60 de minute. Sepsi OSK a început în formula: Niczuly – Ştefan, Ciobotariu, Kecskés, Varga, Păun, Kallaku, Oteliță, Matei, Ștefănescu, Safranko. Din postura de rezerve au mai intrat: Moldovan – Bălașa, Ninaj, Popşa, Oroian, Aganovic, Rodríguez, Rența, Gheorghe, Rondon, Debeljuh și Damaşcan.

Următorul meci amical va avea loc vineri, în compania echipei Újpest FC  din Ungaria.

Tot astăzi, Sepsi OSK a anunțat că Dobozi Krisztián, în vârstă de 19 ani, unul dintre jucătorii activi la echipa secundă, dar cu două prezențe și la prima echipă, în Cupa României, va merge sub formă de împrumut, până în iunie la Kazincbarcika SC (Ungaria).

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.