SPORT 5 august 2022

Sepsi OSK, în căutarea celei de-a doua victorii în Superliga

de Marius Raczek | 1108 vizualizări

Duminică, 7 august, cu începere de la ora 16:00, Sepsi OSK o va întâlni la Sfântu Gheorghe pe UTA, o partidă programată în etapa a 4-a din Superliga.

Ocupantă a locului șapte în Superliga, după trei etape, Sepsi OSK a adunat cinci puncte, printr-o victorie și două rezultate de egalitate. Un aspect important este că Sepsi OSK nu a cunoscut încă înfrângerea, iar cele două remize au fost obținute în deplasare. Privind clasamentul, cu un succes și prin jocul rezultatelor, alb-roșiii ar putea urca chiar două poziții. Nu va fi, însă, o partidă ușoară, mai ales că elevii lui Cristiano Bergodi se vor prezenta după confruntarea cu Djurgardens IF, în timp ce UTA a avut la dispoziție mai bine de o săptămână de odihnă.

UTA se află pe locul 10 în clasament, cu o singură victorie, un 2-0 acasă, în partida cu Petrolul Ploiești. Mai mult, arădenii au pierdut clar etapa trecută la FC Voluntari, 3-0 în favoarea ilfovenilor. Tot un aspect care ar putea afecta moralul echipei este despărțirea de Miculescu, transferul acestuia la FCSB ținând capul de afiș al știrilor sportive din ultima vreme. 

În primul eșalon valoric, Sepsi OSK și UTA s-au întâlnit de cinci ori. Fiecare dintre cele două echipe s-a impus în două rânduri, o partidă terminându-se la egalitate. Cel mai consistent succes al covăsnenilor a fost acel 3-0 din 2020. Sezonul trecut, Sepsi OSK s-a impus greu, în faza de Play-Out, cu 1-0, printr-un gol marcat de Bălașa în cel de-al treilea minut al prelungirilor.

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.