SPORT 17 septembrie 2021

Sepsi OSK, în căutarea celei de-a doua victorii

de Covasna Media | 976 vizualizări

În etapa a 9-a din Liga 1, Sepsi OSK o va întâlni la Sfântu Gheorghe pe UTA, o partidă între ocupanta locului 13 și echipa de pe poziția a cincea, în care alb-roșii au nevoie de puncte dacă își doresc să se apropie de zona de Play-Off.

Cu trei remize consecutive, după seria de tot trei, dar înfrângeri consecutive, Sepsi OSK nu își poate propune decât un joc care să-i aducă cea de-a doua victorie în acest sezon. Exact șase puncte o despart pe echipa noastră de zona de Play-Off, cea în care se găsește în acest moment UTA, adversara de duminică. Ambele echipe au obținut rezultate de egalitate cu emoții etapa trecută, Sepsi OSK grație intervențiilor lui Niczuly, arădenii după ce la pauză erau conduși pe propriul teren de Rapid cu 2-0.

Palmaresul partidelor directe în Liga 1 consemnează două partide, disputate în sezonul regulat al sezonului precedent. În tur, la Sfântu Gheorghe, Sepsi OSK a învins cu 3-0, goluri reușite de Safranko - dublă și Golofca, pentru ca în retur UTA să-și ia revanșa cu rezultatul de 2-0.

Partida Sepsi OSK - UTA se va disputa duminică, 19 septembrie, cu începere de la ora 16:00.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.