SPORT 4 decembrie 2023

Sepsi OSK II, prima victorie după o lungă așteptare

de Marius Raczek | 620 vizualizări

Etapa a 15-a a fost ultima care s-a disputat în acest an, în Liga 3, Sepsi OSK II obținând o victorie în deplasare la Ciucaș Tărlungeni, iar KSE Târgu Secuiesc o remiză, acasă, cu AFC Câmpulung Muscel.

Sepsi OSK II s-a deplasat la penultima clasată, Ciucaș Tărlungeni, unde a reușit să obțină toate cele trei puncte. Victoria a fost la limită, 1-0, printr-un gol marcat de Stanislav în minutul 15. Astfel, după o serie de șapte înfrângeri consecutive, alb-roșii termină anul 2023 cu un succes. Valentin Suciu a utilizat formula de bază: Niczuly R. - Popa, Ghimbovschi, Grigore, Popsa, Moroşanu, Horciu, Gyulai, Stanislav, Ene, Fehér.

Deși a primit vizita liderului înaintea acestei runde, AFC Câmpulung Muscel, KSE Târgu Secuiesc nu a dezarmat, iar partida s-a terminat la egalitate, 0-0. Cea mai importantă fază i-a aparținut lui Ketesdi, dar până la urmă, alb-albaștrii s-au ales cu un punct prețios. Călin Moldovan a început partida cu următorul 11: Bunduc – Bîntă, Zöld, Dobos, Circa, Gajdó, Albu, Bandi, Știubea, Sütő, Ketesdi.

Partidele din Liga 3 se vor relua anul viitor în luna martie. Până atunci, cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat, în clasamentul Seriei 5 KSE Târgu Secuiesc ocupă poziția a șasea, urmată de Sepsi OSK II, la două puncte distanță.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.